Statsministermøte i fylla

Det er ikke bare charterturister som drikker på flyet!

GLADGUTTER: Den private gutteturen til Johnny Depp og Orlando Bloon tok av, i det private jetflyet. Foto: Scanpix/AP
GLADGUTTER: Den private gutteturen til Johnny Depp og Orlando Bloon tok av, i det private jetflyet. Foto: Scanpix/AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Fylla har skylda!

Orlando Bloom frykter at han og motspiller Johnny Depp fra "Pirates of the Caribbean" ikke er særlig velkomne på den karibiske øya St Vincent lenger. Årsaken er et fuktig og uventet møte med øyrikets statsminister, Ralph Gonsalves.

SE HER: Slik ble "Pirates of the Caribbean" laget

Duoen var på vei til St. Vincent i Depps privatfly, da den frankofile superstjernen åpnet noen flasker rødvin - helt uvitende om hva som ventet ham og Orlando på flyplassen.

- Vi ble fulle på flyet. Jeg mener regelrett dritings - Johnny simpelthen elsker god rødvin, forteller Orlando til nettstedet Contactmusic.

SE HER: Sniktitt på "Dead Man's Chest"

- Vi kom oss av flyet, de rullet ut den røde løperen og der stod St Vincents statsminister for å møte oss. Johnny snubler over til ham, klemmer ham og stikker nesten tungen ned i halsen på ham. Jeg bare ramlet rundt og plukket opp ting, avslører Orlando.

Har Johnny Depp tatt rollen som kaptein Jack Sparrow litt for langt?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer