IKKE BLID: - Skal man representere Norge, er dette latterlig, sier Jan Thomas. Foto: Stella Pictures
IKKE BLID: - Skal man representere Norge, er dette latterlig, sier Jan Thomas. Foto: Stella PicturesVis mer

Statsministerfruen får totalslakt

- Skal man representere Norge er dette latterlig...

SEHER.NO:  Se og Hørs Jan Thomas har denne uken kastet terning over de mest prominente kvinnelige gjestene under Obama-besøket, og aller hardest medfart får vår egen "førstedame" Ingerid Schulerud (50).

Statsministerfruen dukket opp på Fredsprisbanketten i en rød kjole, med mønster i forskjellige farger. Noe som ikke akkurat falt i smak hos kjendisstylisten.

- Fru Stoltenberg burde ha vært låst inn i hjemmet i denne horrible kjolen, om man kan kalle det en kjole, skriver Jan Thomas i Se og Hør.

Og kjendisstylisten går enda lenger, med en direkte henstilling til statsministerfruen:

- Kjære Ingrid: Jeg vet at du ikke er noen stylist, men du har da synet i behold? Det som er så merkelig er jo at du har få utfordringer når det kommer til utseende og kroppen din. Så dette var rett og slett FLAUT! Ikke en gang som duk eller gardin på den lokale bingosjappa hadde dette grusomme stykket stoff gjort seg.

Og utifra kritikken å dømme, er Jan Thomas klar på at det manglet et tall på terningen.

- Skal man representere Norge er dette latterlig. Fy skam! Hadde det vært null på terningen, ville du fått det, avslutter han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES MER: Jens: - Hun var varm og nær