Statsministeren glemte datteren på pub

- Det er skremmende at Storbritannias statsminister klarer å glemme noe så viktig som sin egen datter.

<strong>GLEMTE DATTEREN:</strong> Den britiske statsminister David Cameron og kona Samantha glemte datteren Nancy (8) på pub søndag. Foto: All Over Press
GLEMTE DATTEREN: Den britiske statsminister David Cameron og kona Samantha glemte datteren Nancy (8) på pub søndag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da den britiske statsministeren David Cameron kom hjem fra lunsj med familien søndag, fant han ut at han hadde glemt igjen datteren på åtte år på puben.

- Statsministeren og kona Samantha ble fra seg da de forstod at datteren Nancy ikke var med dem. De tok en telefon til puben, og heldigvis var hun der, sier en talsperson til The Sun.

Datteren skal ha blitt etterlatt på toalettet mens Cameron kjørte hjem etter lunsj.

Cameron og Samantha hadde med seg Nancy, Arthur (6) og Florence (2) på lunsj med to andre familier. Familien kjørte to biler, og Samantha trodde Nancy hadde hoppet inn i bilen til David da de forlot stedet.

Nancy skal ifølge avisen ha vært borte fra familien i 15 minutter.

- Det er skremmende at Storbritannias statsminister klarer å glemme noe så viktig som sin egen datter, sier et vitne til hendelsen til The Sun.

David Cameron besøkte Oslo forrige uke. Da møtte han blant annet statsminister Jens Stoltenberg.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik ferierer en statsminister

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer