- Stas å være med på Coles comeback

Ray Kay regisserte Girls Alouds nye video.

MØTTES IGJEN: Ray Kay jobbet med Cheryl Cole for andre gang da han regisserte Girls Alouds siste musikkvideo «Something New».
MØTTES IGJEN: Ray Kay jobbet med Cheryl Cole for andre gang da han regisserte Girls Alouds siste musikkvideo «Something New». Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske stjerneregissøren Ray Kay har samarbeidet med noen av verdens største stjerner som Lady Gaga og Britney Spears, og nå har han laget comebackvideoen til jentebandet Girls Aloud.

Med i gruppen er også Cheryl Cole som de siste årene også har hatt en suksessfull solokarriere. 

-Jeg har stor tro på at dette kommer til å bli #1 i England. Comebacket til Girls Aloud er nærmest av nasjonal interesse der. Pressen og engelskmenn er veldig opptatt av denne gruppa. Og så er låten og videoen hitmateriale, selvfølgelig, sier Ray Kay i en pressemelding. 

Videoen er til låten «Something New» og ble offentliggjort fredag ettermiddag. Før dette måtte regissøren være nøye med ikke å røpe noe om prosjektet.  

-Det har vært mye hemmelighold rundt dette prosjektet og plateselskapet ba meg signere en konfidensialitetskontrakt. Så jeg har ikke kunnet fortelle noen om dette prosjektet mens vi har jobbet med det i den siste måneden.

Cheryl Cole er nok det mest kjente medlemmet i popgruppen, og ble spesielt kjent etter at eks-mannen Ashley Cole ble avslørt som utro. Ray Kay kjente Cheryl fra før. 

- Dette er andre gang jeg jobber med Cheryl Cole. For noen få år siden lagde jeg hennes debutvideo som soloartist, og det var første gang hun sto på egne bein utenfor Girls Aloud, så det er selvfølgelig stas å være med når hun nå gjør comeback med jentegruppa!


I tillegg til mange spennende videoprosjekter har Ray Kay også vært med i Solos nye kampanje, der en heldig vinner får være med i en av hans musikkvideoer. Valget falt til slutt på multitalentet Siri Black fra Bergen. 

- Siri Black har mye personlighet og mange «skills». Akkurat det jeg var på jakt etter i en vinner. Det skal bli gøy å få henne inn på et videosett her i USA!, sier Ray Kay som ennå ikke vil røpe hvilket prosjekt de to skal samarbeide om. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble godkjent av svigerforeldrene 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer