<strong>I BIKINIFORM:</strong> Popstjernen Britney Spears innledet sommerens «Femme Fatale»-turné ved å vise frem sin veltrente kropp i en rekke avslørende antrekk. Fansen i Sacramento var neppe misfornøyde med artistens innsats... Foto: All Over Press
I BIKINIFORM: Popstjernen Britney Spears innledet sommerens «Femme Fatale»-turné ved å vise frem sin veltrente kropp i en rekke avslørende antrekk. Fansen i Sacramento var neppe misfornøyde med artistens innsats... Foto: All Over Press Vis mer

Startet turnéen med bikini-boom

Britney Spears beviste for fansen at både karrieren og kroppen er tilbake i storform.

Publisert
Sist oppdatert
Se bildene fra den spektakulære åpningskonserten nederst i saken!

SEHER.NO: Den tidligere så skandaleomsuste popstjernen Britney Spears (29) er i full gang med å sørge for at comebacket hennes skal bli en superstjerne verdig.

Forrige uke åpnet hun sommerens store USA-turné, navngitt etter det nye albumet «Femme Fatale», i byen Sacramento i California. Og popstjernen og småbarnsmoren gjorde sitt ytterste for å overbevise fansen om at «Britney is back»:

29-åringen viste frem sin igjen veltrente kropp i en rekke små antrekk, deriblant flere bikiniinspirerte kreasjoner som fremhevet den flotte magen hennes.

Britney benyttet seg også av en rekke spektakulære sceneeffekter - hun satt overskrevs på en enorm el-gitar, lot seg fire syngende ned på en huske, lekte eksosrype på en motorsykkel og «festet» i en rosa bil sammen med flere av danserne - og en himmelfallen, mannlig fan.

Hovedmålet for åpningskonserten var nok å vise fansen at popartisten stadig er like sexy og sterk som tidligere i karrieren - og jevngod med popkonkurrenter som Rihanna, Lady Gaga og Beyoncé. Britney vrikket i hvert fall forførerisk på seg i de avslørende antrekkene, danset sexy i et bur - og lot en mannlig danser tilsynelatende simulere oralsex på henne.
 
Ifølge All Over Press gav hun også en fan en personlig lapdance, og kopierte dermed Rihanna - som nylig gjorde det samme på en av sine konserter. Og dessuten var hypede Nicki Minaj hyret inn som oppvarmer for den 29-årige popstjernen.

Om et utall antrekksskift og sceneeffekter vil sørge for at «Femme Fatale»-turnéen blir en suksess, gjenstår å se. Men Britney selv var åpenbart fornøyd med den utsolgte konserten i Sacramentos Power Balance Pavillion.

«Får ikke sove. Altfor mye adrenalin akkurat nå! Sacramento var i fyr og flamme i kveld» skrev hun på Twitter etter åpningskonserten, ifølge PopSugar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se, de er jo helt like!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer