Isabelle Eriksen og kjæresten:

- Startet med et «one night stand»

Avslører nye detaljer fra forholdet.

LYKKELIG FORELSKET: Isabelle Eriksen og Wiktoria Maria traff hverandre for ett år siden, men har lenge vært hemmelighetsfulle om forholdet. Foto: Privat
LYKKELIG FORELSKET: Isabelle Eriksen og Wiktoria Maria traff hverandre for ett år siden, men har lenge vært hemmelighetsfulle om forholdet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst avslørte influenser og tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Isabelle Eriksen (25) at hun var forelsket og hadde fått seg kjæreste. Forholdet bekreftet hun da Se og Hør møtte henne på rød løper i Oslo.

I vår kunne Eriksen også fortelle at hun og kjæresten hadde blitt samboere, og etter å ha vært svært hemmelighetsfull i forbindelse med sin kjæres identitet viste hun sist måned endelig frem drømmedama.

Duoen ferierte da sammen i Kroatia, og på Instagram delte hun et bilde av seg selv og kjæresten, Wiktoria Maria (23).

- Ja, det er første bildet hun er ordentlig med på og er tagget på så det er stas! Så nå er hun jo ute av sekken, fortalte Eriksen til Se og Hør.

«Hot girl summer»

Nå letter TV-profilen ytterligere på sløret om forholdet. På YouTube-kanalen sin deler hun nemlig mandag historien om hvordan de møttes.

Eriksen begynner med å fortelle at hun i fjor sommer hadde en litt «hot girl summer» og at hun først faktisk hadde sex med en jente Wiktoria kjente.

Isabelle og Wiktoria traff hverandre første gang på Max burger hvor de spiste nattmat og håndhilste, og Eriksen innrømmer at hun tenkte «omg you're so handsome» da de presenterte seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer