Startet frisørsalong med kredittkort

«Luksusfellen»-paret fikk en kostbar lærepenge, da de nektet å lytte til bankens avslag. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Luksusfellen»-ekspertene Silje Sandmæl og Magne Gundersen har møtt mange, som har pådratt seg stor gjeld etter å ha handlet med kredittkort, men i onsdagens episode av TV3-serien får de seg likevel en overraskelse

Det chilenske paret Jose Rodriguez og Marion Romero Hidalgo innrømmer nemlig at de startet opp sin egen frisørsalong med hjelp av kredittkort, da banken ga dem avslag på lånesøknaden.

- Vi ville gjøre det uansett, fordi det var noe vi ønsket, sier Jose til TV3-ekspertene.

Han må imidlertid innrømme at driften ikke har gått som han ønsket.

- Vi taper penger hver måned. Livet i Norge ble ikke som vi ønsket og hadde planlagt, sier han.

I tillegg til å starte frisørsalong, har paret kjøpt to biler, en campingvogn og en motorsykkel på kreditt - til tross for at kun Jose har førerkort for bil, og ingen av dem har tatt MC-lappen.

Inkludert boliglånet på 1,6 millioner kroner, er parets samlete gjeld på tre millioner.

Informasjonen får økonomirådgiverne til å riste på hodet.

- Hittil har dere klart å holde dere unna inkasso ved å ta opp ny gjeld for å betale gammel gjeld. Men nå er det full stopp. Nå rakner det helt, advarer Magne Gundersen.

Hvordan det går med paret kan du se i «Luksusfellen» på TV3 kl 20.30. Finn dine favorittprogram i vår Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: -- Det vil ta deg 17 år å betale gjelden  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer