Niklas Silseth Baarli:

Startet ferien hos legen

Niklas Baarli hadde en uheldig start på ferien.

UHELDIG: Niklas Silseth Baarli (t.v.) hadde uflaks allerede første feriedag. Her sammen med ektemannen Benjamin Baarli Silseth. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
UHELDIG: Niklas Silseth Baarli (t.v.) hadde uflaks allerede første feriedag. Her sammen med ektemannen Benjamin Baarli Silseth. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er flere som har tatt turen til varmere strøk, og programleder og radioprofil Niklas Silseth Baarli (33) er ikke et unntak.

Denne uken reiste han til Spania sammen med ektemannen Benjamin Baarli Silseth (31), men allerede første kveld kan programlederen melde at han har hatt en uheldig start på ferien.

- Jeg sprengte trommehinnen da jeg hoppet i bassenget, forteller Baarli til Se og Hør.

Videre sier han at det går bra nå, men at det har ført til litt nedsatt hørsel. Uhellet resulterte i en tur til legen, og der fikk han beskjed om å holde øret unna vann så det ikke blir permanent nedsatt hørsel.

- Ferien begynte i går, så det var jo litt uflaks, sier Baarli og legger til at det blir mange dager uten bading.

- Det er jo min flaks, dette her, ler han.

Det er nemlig ikke første gang 33-åringen har skadet seg på ferie.

I februar 2020 var han på ferie med kamerat og programleder Ronny Brede Aase (35) på Filippinene. Under ferien ble Baarli utsatt for en stygg ulykke på båttur.

- Båten vi satt på med traff en bølge som gjorde at jeg fikk en kraftig smell i ryggen, skrev han i en SMS til Se og Hør etter båtulykken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer