Tony Irving:

Startet bråk for å unngå sex med kona

Danseikonet nektet å innse virkeligheten.

ÆRLIG: Den tidligere proffdanseren Tony Irving, hvis egentlige navn er Antony Spencer Irving, deler personlige livserfaringer i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG: Den tidligere proffdanseren Tony Irving, hvis egentlige navn er Antony Spencer Irving, deler personlige livserfaringer i et nytt intervju. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I mange år levde Tony Irving (52) på en løgn. Det avslører den britisk-svenske «Let’s dance»-profilen nå i et intervju med «Sommar i P1».

Ifølge Aftonbladet var den tidligere profesjonelle danseren 17 år da han innså at han ikke var seksuelt tiltrukket mot kvinner. Likevel har 52-åringen vært gift med en av det motsatte kjønn.

- Jeg elsket henne, men bare slik en bror elsker sin søster. Det fantes en enorm kjærlighet, men den fysiske relasjonen var jeg overhodet ikke interessert i, sier Irving, ifølge avisen.

KJENT PROFIL: Tony Irving har blant annet markert seg som dommer i den svenske utgaven av «Skal vi danse». Her med sine kolleger Cecilia Lazar og Ann Wilson. Foto: NTB Scanpix
KJENT PROFIL: Tony Irving har blant annet markert seg som dommer i den svenske utgaven av «Skal vi danse». Her med sine kolleger Cecilia Lazar og Ann Wilson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Ligge sammen

52-åringen forklarer at han konstant måtte lete etter unnskyldninger for å unngå intim kontakt med kona.

- Var det ikke den klassiske hodepinen, så var det at jeg var støl etter trening. Innimellom startet jeg bråk før vi skulle legge oss, slik at det ikke fantes sjans for at vi skulle ligge sammen, forteller Irving, ifølge Hänt.

Artikkelen fortsetter under.

52-åringen var fullstendig klar over at han er homofil, men holdt legningen skjult for alle rundt seg. Til slutt ble han likevel gjennomskuet av kona. Hun valgte da å bryte med ekteskapet.

- Du må innse at du er homofil. Som ektemann er du verdiløs for meg, sa hun til meg.

- Ga slipp

52-åringen forklarer at han lenge skammet seg over egen situasjon. Det å undertrykke følelsene, gjorde ikke tilværelsen noe enklere. Overfor Aftonbladet forklarer Irving at han opplevde et vendepunkt i 30-årsalderen.

- Det var først da jeg oppdaget at jeg var komfortabel i eget skinn. Det var da jeg ga slipp på fortiden min og fant en måte å være meg selv på.

I dag er Irving lykkelig gift med sin partner Alexander Skiöldsparr (48). Ifølge Expressen ga de hverandre sitt ja 1. august 2015.

Artikkelen fortsetter under:

LYKKELIG: Steve Irving og Alexander Skiöldsparr har vært gift i snart fire år. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Steve Irving og Alexander Skiöldsparr har vært gift i snart fire år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ikke alene

Den tidligere proffdanseren er ikke den eneste som har vært åpen om et forhold basert på løgn. Tidligere denne måneden fortalte «The Nanny»-stjernen Fran Drescher (61) om sitt ekteskap med Peter Marc Jacobson.

Etter å ha vært sammen siden de var tenåringer, og gift i 20 år, separerte paret seg. I 1999 var skilsmissen et faktum.

I 2010 ble det kjent at bakgrunnen for skilsmissen var at Jacobson mot slutten av ekteskapet hadde stått fram som homofil.

Jacobson innrømmet overfor Drescher at han er homofil to år etter at ekteskapet tok slutt, men skal ha fortalt at han muligens var biseksuell under ekteskapet deres, ifølge People.

TETT BÅND: Fran Drescher og Peter Marc Jacobson skilte seg i 1999 men har fortsatt et nært forhold. Her er duoen avbildet i 2014. Foto: NTB Scanpix
TETT BÅND: Fran Drescher og Peter Marc Jacobson skilte seg i 1999 men har fortsatt et nært forhold. Her er duoen avbildet i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Drescher fortalte til People i 2011 at eksmannen benektet seksualiteten sin, noe som gjorde ham «sint og kontrollerende». Det førte til at hun valgte å forlate ham.

- Helt ærlig, han ville ikke at ekteskapet skulle ta slutt. Jeg trengte at det skulle ta slutt. Jeg trengte å finne meg selv utenfor ekteskapet og han trengte å finne seg selv utenfor ekteskapet. Han var sint på meg en god stund, fortalte 61-åringen i intervjuet med Fox News tidligere denne måneden.

Samtidig understreket skuespilleren at de to har et nært vennskap i dag.

FORBANNELSE: Flere britiske kjendiser vegrer seg for å delta på den britiske varianten av «Skal Vi Danse». Dette er grunnen. Vis mer

LES OGSÅ: Gravid igjen etter spontanaborten