Nicolay Ramm:

- Starter litt fra scratch

Nicolay Ramm letter på sløret om livet som pappa og bryllupsplanene.

FORELDRE: Nicolay Ramm og forloveden Josephine Leine Granlie ble foreldre for første gang i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELDRE: Nicolay Ramm og forloveden Josephine Leine Granlie ble foreldre for første gang i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For ganske nøyaktig ett år siden kunne NRK-programlederen Nicolay Ramm (32) avsløre at han og forloveden ventet barn. Det gjorde han til Se og Hør over tekstmelding, og la i tillegg til at han allerede da hadde lest ut boken ved navn «Verdens beste pappa».

Godt forberedt tok Ramm og Josephine Leine Granlie (32) imot sitt første barn i februar i år. Den lille gutten fikk navnet Aksel.

Se og Hør møtte den nybakte faren i forkant av premierefesten på «Ikke lov å le på hytta» torsdag kveld. Der åpnet 32-åringen seg om livet som pappa til lille Aksel.

- Ikke så mye tid

Ramm forteller at den første tiden som far har vært veldig fin, men at han har hatt mye å gjøre. Nå gleder han seg til å få mer tid sammen med sønnen.

- Det har blitt veldig mye jobb, så det har ikke vært så mye tid med han. Men jeg gleder meg til å gå ut i permisjon om en måned - da blir det meg og ham i flere måneder.

Hvordan han skal fylle dagene i pappapermisjon er han imidlertid ikke helt sikker på:

- Det er det som er så vanskelig. Hva gjør man i pappaperm? Jeg har ikke googlet det, men det skal jeg, understreker 32-åringen og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.