Nicolay Ramm:

- Starter litt fra scratch

Nicolay Ramm letter på sløret om livet som pappa og bryllupsplanene.

FORELDRE: Nicolay Ramm og forloveden Josephine Leine Granlie ble foreldre for første gang i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORELDRE: Nicolay Ramm og forloveden Josephine Leine Granlie ble foreldre for første gang i år. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For ganske nøyaktig ett år siden kunne NRK-programlederen Nicolay Ramm (32) avsløre at han og forloveden ventet barn. Det gjorde han til Se og Hør over tekstmelding, og la i tillegg til at han allerede da hadde lest ut boken ved navn «Verdens beste pappa».

Godt forberedt tok Ramm og Josephine Leine Granlie (32) imot sitt første barn i februar i år. Den lille gutten fikk navnet Aksel.

Se og Hør møtte den nybakte faren i forkant av premierefesten på «Ikke lov å le på hytta» torsdag kveld. Der åpnet 32-åringen seg om livet som pappa til lille Aksel.

SPESIELT: NRK-profil Nicolay Ramm og komiker Espen Lervaag prøver seg på en sport utenom det vanlige i programmet "Helt Ramme sporter." VIDEO: NRK / Rødt Kort. Vis mer

- Ikke så mye tid

Ramm forteller at den første tiden som far har vært veldig fin, men at han har hatt mye å gjøre. Nå gleder han seg til å få mer tid sammen med sønnen.

- Det har blitt veldig mye jobb, så det har ikke vært så mye tid med han. Men jeg gleder meg til å gå ut i permisjon om en måned - da blir det meg og ham i flere måneder.

Hvordan han skal fylle dagene i pappapermisjon er han imidlertid ikke helt sikker på:

- Det er det som er så vanskelig. Hva gjør man i pappaperm? Jeg har ikke googlet det, men det skal jeg, understreker 32-åringen og legger til:

OVERRASKET: Silje Norendal og Pål André Helland fikk seg en liten overraskelse da de skulle delta på en yogatime med Nicolay Ramm. VIDEO: NRK / Fredrik Filtvedt. Reporter: Melina Pambou Sundfør. Vis mer

- Det blir vel å prøve å holde meg selv i form og lese bøker for ham. Jeg er jo veldig glad i å se utvikling hos Aksel da, så jeg kommer absolutt til å oppfordre til utvikling.

Ramm er kjent for å være en moromann, så det blir også tid til litt sprell med sønnen innimellom slagene.

- Ja, vi tuller hver dag, vi. Han har blitt veldig ekspressiv allerede så jeg liker å få han til å le.

Bryllupsplaner

I 2019 røpet Ramm at han og Granlie hadde forlovet seg. Det var under et ferieopphold i Santa Barbara i California at det store spørsmålet ble stilt, men TV-profilen la ikke skjul på at det var mye nerver forbundet med frieriet:

- Jeg er glad for å ha fått det unnagjort, sa han til Se og Hør den gang.

Nå har det gått nesten to og et halv år, men paret er fortsatt ikke gift. Bryllupet ble utsatt på grunn av pandemien, men nå skimter vi lyset i enden av tunnelen, og Ramm kan igjen ta fatt i bryllupsplanleggingen:

- Det kommer et bryllup, forhåpentligvis neste sommer.

- Hvordan blir bryllupet?

- Det gjenstår å se, det er ikke ferdig planlagt enda. Vi måtte jo utsette så nå starter vi litt fra scratch. Men vi er i gang med planleggingen og det blir en stor fest, forhåpentligvis, forteller 32-åringen.

BRYLLUP: Helene Olafsen snakker om bryllupsplanleggingen. Reporter: Sofe Losen/Video: Se og HØR Vis mer

Overfor Se og Hør har Ramm tidligere forklart hva han falt for ved Leine Granlie.

- Plutselig så jeg henne, over en pølse sånn i halv fire-tiden på natten. Da begynte jeg så smått å legge inn noen aksjer. Men jeg fikk ikke så veldig gehør i begynnelsen. Men så var det noe spesielt med henne, da. Så dagen etter tok jeg mot til meg og sendte henne en melding på Facebook.

Som svar på meldingen fikk Ramm et rungende ja.

- Det var kjempeflaks - det hadde jeg aldri trodd. Men hun sa i alle fall ja til å møte denne raringen.

Duoen har vært et par siden 2015.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Bekrefter ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer