STJAL KLEM FRA LIV: Førstereisgutt Morten Ramm bøyde seg frem fra raden bak, og snek til seg en klem fra filmstjernen Liv Ullmann. Sistnevnte så ikke ut til å ha noe imot klemmen, snarere tvert imot. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
STJAL KLEM FRA LIV: Førstereisgutt Morten Ramm bøyde seg frem fra raden bak, og snek til seg en klem fra filmstjernen Liv Ullmann. Sistnevnte så ikke ut til å ha noe imot klemmen, snarere tvert imot. Foto: Andreas Fadum/Se og HørVis mer

«Starstruck» Morten Ramm oppsøkte filmstjernene

Komiker Morten Ramm hadde aldri vært på Amanda-fest før. Da var det stas å bli fotografert med de store stjernene.

SEOGHØR.NO: - Endelig er jeg inne i varmen, sa Morten Ramm (36) da han, like før det TV-sendte Amanda-showet startet lørdag kveld, snek seg til en klem fra filmlegenden Liv Ullmann (75).

Til Se og Hør fortalte Ramm at han – sammen med kompis og komikerkollega Odd Magnus Williamson - var invitert til Haugesund for å dele ut en pris.

- Jeg har aldri vært på Amanda før. Dette er stas. Tenk å sitte rett bak Liv Ullmann under hele showet, og etterpå gå ut i baren og slå av en prat med Bjørn Sundquist (66). Fantastisk.

I PRAT MED BJØRN: I Amanda-baren traff Morten Ramm på Bjørn Sundquist. Om Liv Ullmann er vår største filmstjerne blant kvinnene, så er Bjørn definitivt den mannlige. Morten, med favnen full av hvitvin, hadde mye å spørre den hardkokte finnmarkingen om. Foto: Andreas Fadum/SeogHør
I PRAT MED BJØRN: I Amanda-baren traff Morten Ramm på Bjørn Sundquist. Om Liv Ullmann er vår største filmstjerne blant kvinnene, så er Bjørn definitivt den mannlige. Morten, med favnen full av hvitvin, hadde mye å spørre den hardkokte finnmarkingen om. Foto: Andreas Fadum/SeogHør Vis mer

- Hva pratet dere om?

- Bjørn og jeg? Tja. Han tok en røyk, og jeg kjøpte det som fantes av hvitvin. Bjørn virket som en meget hyggelig fyr. Vi fant tonen, mente Ramm - som kanskje kan komme tilbake som nominert neste år?

Komikeren har i alle fall en sjanse, straks kinoaktuell som han er med spillefilm-komedien «Jakten på Berlusconi». Filmen utspiller seg i miljøet rundt Bjerke travbane.

LES OGSÅ: Aksel Hennie kom rett fra bryllup til Amanda-seier

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.