HOLDER SAMMEN: De vant ikke Big Brother, men gikk ikke hjem tomhendt. Carina Dahl og Abton Grandal holder sammen.
HOLDER SAMMEN: De vant ikke Big Brother, men gikk ikke hjem tomhendt. Carina Dahl og Abton Grandal holder sammen.Vis mer

Stargate-samarbeid med BB-Carina

TNT-Dahls modelldatter spiller seg gjennom sommeren og landet

SEHER.NO: Carina Dahl (22) har allerede gjort seg kjent gjennom Big Brother, modellkarrieren og begynner nå også å få fotfeste som artist.

Stargate Norway har skrevet og produsert tre av låtene hennes. Flere er på vei, men da i samarbeid med en annen produsent i Oslo. Men nå har også aktører fra svensk musikkindustri begynt å vise sin interesse.

- Jeg er i mange spennende møter nå, sier hun litt mystisk til Seher.no.
 
En del av de møtene foregår i Stockholm, hvor Carina har bodd det siste året med Anton Granlund (25).

I Big Brother-huset kunne TV-seerne følge deres spirende romanse i 2006. Mens oppstyret rundt realityserien la seg, vokste det etter hvert et sterkt forhold mellom de to.

- Vi er begge veldig opptatt med karrieren, men vi har det så fint sammen. Et ekteskap ville ikke forandret noe så vi venter nok med det.

I Stockholm har de to i samarbeid med to andre bygd opp en diger G-star jeansbutikk, et merke som har slått an stort internasjonalt. Butikken var den første med merket i Sverige.

- Vi er flinke på veldig forskjellige områder. Hans område er butikken, Anton er veldig flink til å drive den godt.

Mens Carinas førsteprioritet for tiden er altså musikken. Sommeren blir travel, og spillelisten fylles stadig opp med konsertplaner. Norwegian Rock Festival og Ungkarsfestivalen er særlig høydepunkter.

På sistnevnte spiller hun med faren, Morten "Diesel" Dahl. Far og datter vil dele halvparten av scenetiden. Hun utelukker ikke at det kan bli flere samarbeidskonserter.
 
- Det blir kjempeartig. Om det er det publikum vil ha, så er vi med, vi.

Både Ungkarsfestivalen og Norwegian Rock Festival trekker til seg opp mot 10 000 festivalgjengere, men det er konserten på hjemmebane i Heimdal den 6. juni som skremmer.

- Å Gud ja, det er det verste, jeg er mye mer nervøs når jeg spiller foran venner og kjente.
Men Carina forteller at hun uansett elsker å spille på scenen. Et høydepunkt hittil i år var en duett med Askil Holm på Loen Festivalen foran 2000 publikummere.

- Det var helt fantastisk!

Målet er å ha en like langvarig og anerkjent karriere som sin far, Morten "Diesel" Dahl. Men drømmen er platekontrakt.

- Drømmen er å gi ut plate, og jeg holder på å forhandle med plateselskapene her. Men det er andre tider i platebransjen nå med all nedlastingen, så vi får se.

Med mange konserter og klesbutikk blir det lite rom for ferieplaner for henne og sin kjære.

- Jeg skal prøve å se om jeg får lurt ham med på turneen, sier hun lurt.

LES OGSÅ: Dramatisk bilulykke for BB-Carina