HYLLER NORSK DUO: Den amerikanske r&b-artisten Akon er full av lovord rundt den norske produsentduoen Stargate. Foto: All Over Press
HYLLER NORSK DUO: Den amerikanske r&b-artisten Akon er full av lovord rundt den norske produsentduoen Stargate. Foto: All Over PressVis mer

- Stargate lager rå musikk

Den amerikanske r&b-artisten hyller norsk duo...

SEHER.NO: Akon (34) har jobbet med alle de store i amerikansk musikkindustri. Eminem, Snoop Dogg, Gwen Stefani og Michael Jackson er bare noen av artistene som sammen med Akon har toppet hitlistene i USA. Nå åpner han for å jobbe med den norske produsentduoen Tor Erik Hermansen og Mikkel S. Eriksen i Stargate, skriver VG.

- Er de guttene fra Norge? Det visste jeg ikke, de lager helt rå musikk - og jeg ble overrasket over at de er herfra, sier Akon til avisen etter å ha opptrådt på Terje Håkonsens Arctic Challenge i går.

Og den amerikanske superartisten - som har senegalesiske aner - utelukker derfor ikke et samarbeid med den norske duoen i framtiden.

- Det er en mulighet for at jeg kan jobbe med dem. Jeg liker å prøve nye samarbeid. Jeg vil bare ha hitlåter, og da spiller det ingen rolle hvem jeg lager dem med, sier han.

Men det stopper ikke der: Amerikaneren har hørt om flere norske musikkstjerner. Akon er bosatt i Atlanta, samme sted som Mira Craig flyttet til i september i fjor for å satse videre på sin musikk-karriere.

- Er hun også norsk? Wow! Jeg har hørt mye om henne, men har ennå ikke hatt sjansen til å høre musikken hennes. Nå ble jeg nysgjerrig, og skal definitivt sjekke ut det hun gjør, avslører han overfor samme kilde.

LES OGSÅ: Full snowboardfest med Akon