ULYKKESFUGL: Emilie Nerengs dansepartner Santiago Mirenna opplevde alle danseres mareritt på parketten. Nå er erstatteren klar. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

«Skal vi danse»:

Står over kveldens sending

TV 2 bekrefter at Emilie Nerengs dansepartner, Santino Mirenna, ikke blir å se på parketten i kveld.

Publisert
Sist oppdatert

Under forrige ukes «Skal vi danse»-sending ble det dramatikk på parketten, da Emilie Nerengs (23) dansepartner, Santino Mirenna, fikk skulderen ut av ledd under dansen.

Selv om han fullførte dansenummeret, løp Mirenna av parketten så fort dommerne skulle gi sine tilbakemeldinger. Han ble deretter hentet i ambulanse.

Søndag kunne TV 2s pressekontakt, Unn Grethe Berge, fortelle til Se og Hør at Mirenna hadde treningsfri dag, og at Nereng fortsatte treningen med danselærer Ivo Havranek som vikar.

Siden den gang har både Mirenna og Havranek vært til stede under dansetreningene, men det har vært usikkert hvem av dem som skulle danse i lørdagens direktesending. Nå bekrefter TV 2 at Mirenna står over.

I SJOKK: Emilie Nerengs dansepartner fikk skulderen ut av ledd på direkten. Reporter: Jonas Hammer / Rød Løper. Vis mer

- Ikke noe gøy

Dermed er det Ivo Havranek som danser med Emilie Nereng når hun i kveld skal danse en wienervals der hun formidler en sterk historie fra sitt eget liv. Kveldens tema i «Skal vi danse» er nemlig øyeblikk som har endret livene til kjendisdeltakerne.

Mirenna synes det er synd at han ikke får danse i kveldens program.

- Det er ikke noe gøy at jeg ikke kan danse, men jeg fikk ikke lov fra legen å være med, forteller han til TV 2.

Selv om han ikke selv skal danse i kveld, har han vært med på å lage koreografien til Nereng. Mirenna håper han får være med neste uke.

- Det er koselig at jeg kan være med og lage koreografi til idag. Jeg skal lage til neste lørdag også, men da håper jeg å være tilbake på parketten selv, forteller Mirenna.

SKADD PÅ PARKETTEN: Santino Mirenna skadet seg under kveldens «Skal vi danse»-sending. Video: TV 2. Reporter: Jonas Scheie Hammer / Rød Løper. Vis mer

Flere skader

Selv om vi foreløpig er få uker inn i konkurransen, er ikke dette den første skaden i årets utgave av «Skal vi danse».

Allerede før premieren hadde også Emilie Nereng pådratt seg en skade i ribbeina. Hun ble skadet allerede på andre trening, og fortalte til TV 2 at smertene fortsatt hadde vedvart helt opp til premieren.

Kort tid før premieren ble også Isabel Raad (25) hastet til legevakta, da også hun hadde fått brist i et ribbein under trening. Til tross for skaden fortsatte hun treningen, og under de siste prøvene før premieren ble bristen raskt til et ribbeinsbrudd.

<strong>SKADET SEG:</strong> Isabel Raad pådro seg et ribbeinsbrudd på premieredagen. Foto: NTB Scanpix
SKADET SEG: Isabel Raad pådro seg et ribbeinsbrudd på premieredagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for legens anbefaling om å ta det rolig, har hun fortsatt i årets konkurranse. Hun var den gang tydelig på at dansenummeret ikke ville lide av skaden hun pådro seg.

- Dette stopper ikke meg. Det blir bånn gass. Det kommer til å gjøre vondt, men det får bare være, fortalte Raad til TV 2 før premieren.

LES OGSÅ: Dette gjør han egentlig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer