Kehlani:

Står frem som lesbisk

- Alle visste det bortsett fra meg.

LESBISK: Artisten Kehlani bekrefter ryktene. Foto: Lisa O'Connor / AFP / Scanpix
LESBISK: Artisten Kehlani bekrefter ryktene. Foto: Lisa O'Connor / AFP / Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske Grammy-nominerte artisten Kehlani Ashley Parrish (25), har de senere årene gjort stor musikkarriere. Hun startet i popgruppa PopLyfe, og sammen kom de til en fjerde plass i «America's Got Talent».

I 2013 satset hun imidlertid på egen hånd, og har noe en solid diskografi å vise til, blant annet hitlåtene «Nights Like This» og «Gangsta».

Parrish har tidligere vært åpen om flytende seksualitet, men nå tar står hun frem som lesbisk. Det gjør hun i en video på TikTok.

Fikk uventet respons

I videoen sitter hun i bilen mens hun prater til kamera og sier:

«Jeg må bare si det, siden alle alltid skal ta det opp med meg. Alle spør meg om jeg er lesbisk? Vel, det er jævla sant - jeg er skeiv, ske-eiv, skeiv, skeiv!»

Videre forteller hun at hun gledet seg til å fortelle venner og familie at «jeg har endelig funnet ut at jeg er homofil».

- IDIOTER: Jan Thomas ble opprørt - og skamfull - da han hørte historien om Edvin som ble slått ned på bussen, angivelig fordi han er homofil. Video: Dorholt / Langsem / Rydning Vis mer

Tydeligvis har hun ikke greid å skjule legningen sin så godt som hun trodde, for den eneste responsen hun fikk var: «Det vet vi, visste du det ikke selv? Skapet var lagd av glass, jo».

Selv om hennes nærmeste ikke kastet seg ned på gulvet i sjokk, virker artisten fornøyd med å ha delt den store nyheten. Det er bare en ting som plager henne:

«Det virker som om alle visste det bortsett fra meg», ler hun.

Ønsket ikke merkelapp

Det var først under en livesending i starten av april fortalte hun faktisk følgerne sine at hun er skeiv. Det var imidlertid ikke alle som tolket det som at hun kom ut, ettersom hun tilfeldigvis slang ut av seg følgende:

- Vil dere vite hva som er nytt med meg? Jeg fant endelig ut at jeg er lesbisk, sier hun uten noe mer om og men.

PRIDE: Se kjendisenes støtte til pride! Vis mer

I låten «Honey», som kom ut i 2017, snakker hun også om å like jenter. I et intervju i fjor fortalte hun om frustrasjonen ved at fansen hadde antakelser om legningen hennes.

- Folk har gitt meg en merkelapp jeg aldri selv har gitt meg, og ble sinte da jeg ikke passet den. Energien min har alltid vært ekstremt flytende mellom maskulinitet og feminitet, så det er derfor jeg bruker ordet «skeiv». Skeiv er også inkluderende for ikke-binære mennesker. Men jeg foretrekker, og synes det er helt fint med pronomet «hun», sa hun til magasinet Diva.

Hun har også tatoveringen «fluid» på brystet, som betyr flytende.

Nå har hun altså blitt såpass kjent med seg selv at hun er komfortabel med å definere seg innenfor LGBTQ+-fanen.

Tidligere datet kjendiser

Selv om Kehlani forteller at hun har funnet ut at det er jenter hun faller for, har hun flere kjente mannlige ekskjærester. Gjennom sitt forhold med gitaristen Javie Young-White fikk hun datteren Adeya Nomi (2).

Tidligere har hun også vært sammen rapperen YG og basketball-proffen og NBA-stjernen Kylie Irving.

LES OGSÅ: «Farmen»-profilen avslører kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer