«The Last of Us» - Bella Ramsey:

Står frem som ikke-binær

«The Last of Us» - stjernen kunne ikke brydd seg mindre om pronomen.

KLAR I SIN SAK: Pedro Pascal og Bella Ramsey viser sin støtte. Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/Shutterstock
KLAR I SIN SAK: Pedro Pascal og Bella Ramsey viser sin støtte. Foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA/Shutterstock Vis mer
Publisert

HBO-serien «The Last of Us» er den store seriesnakkisen for tiden. Handlingen treffer nok blink med tanke på at den speiler et samfunn knekt av pandemi, om enn med en smule skumlere konsekvenser.

En av de som spiller hovedrollene er Bella Ramsey (19), som gjorde sitt store gjennombrudd i «Game of Thrones».

Serien har både blitt hyllet og hetset på grunn av den åpent viser flere scener med kjærlighet mellom det samme kjønn. Det har derimot Ramsey tidligere vist at hun ikke bryr seg om.

Hun avslørte selv at hvis hun skal sette et ord på det, er hun ikke-binær, melder Daily Mail.

- Bare et menneske

- Jeg antar at kjønnet mitt alltid har vært veldig varierende. Hvis noen kalte meg hun eller henne tenkte jeg ikke så mye på det, men så fort noen kalte meg han synes jeg det var veldig spennende, forteller hun til Daily Mail.

Denne «tabben» fra den populære serien The Last of Us trender i sosiale medier. Video: HBO & Tiktok/Vindirmusic. Foto: HBO. Reporter: Magnus Paus/Dagbladet Vis mer

Likevel legger 19-åringen til at hun ikke kunne brydd seg om hvilket pronomen folk bruker når de snakker til eller om henne.

- Jeg er til syvende og sist bare et menneske.

Viser sin støtte

Ramsey har blant annet blitt hyllet for den gode kjemien hun har sammen med den andre hovedrollen, Pedro Pascal (47). Han viser sin støtte til Ramsey og LGBTQ+ da han nylig la ut et Instagram-innlegg fullt av fargerike flagg med underteksten «Svaret blåser i vinden, min venn».

I et intervju med GQ forteller Ramsey blant annet at hun ikke er nervøs for seernes reaksjoner for sesong to av «The Last of Us», ettersom serien mest sannsynlig kommer til å ha enda flere skeive karakterer.

Hennes egen karakter, Ellie, kommer blant annet til å være i et forhold med et kvinne ved navn Diana i andre sesong. Det ser Ramsey frem til.

UTE AV SKAPET? Den verdenskjente sangerinna Madonna delte en ny video med fansen hvor hun angivelig sier at hun er homofil. Video: Tiktok/@Madonna Vis mer

- Det er sannsynligvis noen deler hvor Ellie er på egen hånd, men jeg liker det faktum at hun også har Diana nå, sa hun.

28. januar gikk HBO ut og sa at de har takket ja til sesong to av den populære serien, noe fansen trolig setter veldig pris på.

LES OGSÅ: Danny (36) fødte sitt eget barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer