Står frem som homofil

Avsløringene sto i kø da «Frustrerte fruer»-stjernen ble intervjuet...

HOMOFIL: Skuespiller Tuc Watkins har stått frem som homofil. Nylig ble han også far til tvillingene Catchen og Curtis. Foto: Stella Pictures
HOMOFIL: Skuespiller Tuc Watkins har stått frem som homofil. Nylig ble han også far til tvillingene Catchen og Curtis. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Skuespiller Tuc Watkins (46) overrasket TV-seerene da han nylig sto frem som homofil på Marie Osmonds (53) talkshow på TV-kanalen Hallmark.

Den kjekke skuespilleren sto derimot ikke bare frem som homofil, men avslørte også at han har blitt far til to små barn.

Watkins, best kjent som den homofile naboen Bob Hunter i TV-serien «Frustrerte fruer», lagde ikke noe stort oppstyr rundt avsløringen og fortalte rolig at han er homofil og at han nylig kunne ønske tvillingene Catchen og Curtis velkommen til verden via en surrugatmor.

Marie, som har en lesbisk datter, har lenge jobbet for like rettigheter for homofile, mens hennes egen familie, som er mormonere, raser mot at to av samme kjønn skal kunne gifte seg.

- Jeg tror på like rettigheter, som en mor. Jeg mener min datter fortjener alt hun ønsker seg her i livet, sa Marie til Diane Sawyer forrige måned.

Tuc sa i intervjuet med Marie, som ble sendt på amerikansk TV i går kveld, at han helt siden har var liten har vist at han var homofil.

- Jeg visste jeg var homofil. Og jeg visste at jeg en dag kom til å bli far.

LES OGSÅ:   «Frustrete fruer»-skuespiller er død

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer