Står frem som biseksuell

Popstjernen Kesha elsker ikke bare menn.

SEOGHØR.NO:  Popstjernen Ke$ha (25), som for alvor slo gjennom med hitlåten «Tik Tok», sier hun har elskere over hele kloden.

Sangstjernen, som egentlig heter Kesha Rose Sebert, er for tiden singel og sier hun ikke har tid til å være i et forhold på grunn av all reisingen.

I et nytt utleverende intervju med Seventeen magazine, forteller derimot popstjernen at hvis hun først skulle ha tid til en kjæreste spiller det ingen rolle om det hadde vært en mann eller kvinne.

- Jeg elsker ikke bare menn. Jeg elsker mennesker. Det handler ikke om kjønnet, men om personligheten til det menneske man møter, sier Ke$ha til magasinet.

Dette er ikke første gang Ke$ha har snakket om sine sekuelle preferanser. Hun gjorde en lignende uttalelse til Out magazine i 2010, da hun innrømmet at hun ble tiltrukket av personen og ikke om det er en mann eller kvinne.

- Jeg vil ikke si at jeg er homofil eller heterofil. Jeg liker ikke å bli satt i en bås. Jeg er tiltrukket av mennesker.

Den 25 år gamle «Die Young»-sangeren er ikke den eneste popstjernen som har stått frem som biseksuell. Lady Gaga har tidligere fortalt om sine seksuelle forhold med kvinner i et intervju med Barbara Walters i 2009.LES OGSÅ: Nekter å gifte seg med barn i magen