Står frem som bifil

Stjerneprodusenten Clive Davis (80) avslører at han har hatt forhold til menn de siste 20 årene.

AVSLØRTE SIN LEGNING: Stjerneprodusent Clive Davis, som blant andre har jobbet med Jennifer Hudson (t.v), står frem som bifil i en alder av 80 år. Her er de to avbildet på gallaen før Grammy-utdelingen i starten av februar.  Foto: All Over Press
AVSLØRTE SIN LEGNING: Stjerneprodusent Clive Davis, som blant andre har jobbet med Jennifer Hudson (t.v), står frem som bifil i en alder av 80 år. Her er de to avbildet på gallaen før Grammy-utdelingen i starten av februar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Musikkprodusent Clive Davis, som har hjulpet frem stjerner som Rod Stewart, Whitney Houston, Alicia Keys og Jennifer Hudson, avslører sin seksuelle legning i en alder av 80 år.    

Produsentlegenden, som har to skilsmisser bak seg, er biseksuell. Det avslører han i sine ferske memoarer, «The Sound Track of My Life», ifølge People.

Davis innrømmer at han har vært i forhold med to menn de siste 20 årene - først med en lege i 13 år, deretter med en annen partner, som heller ikke er navngitt, i 7 år .

- På over 50 år hadde jeg aldri sex med en mann. Jeg var ikke undertrykt. Jeg hadde svært gode seksuelle forhold med kvinner, understreker han i et intervju med ABCs «Nightline».

«Nightline»-intervjuer Cynthia McFadden, stiller Davis til veggs med ordspråket «enten er man homofil, heterofil eller en løgner».  

- Jeg lyver ikke. Biseksualitet finnes, uttaler han.

Den Grammy-vinnende produsenten understreker videre at han aldri følte skam da han først hadde et seksuelt forhold til en annen mann.

- Jeg følte meg aldri skamfull. Jeg var heller forbauset. Biseksualitet er et tema som virkelig krever mer offentlig diskusjon. Det er en status som ikke eksisterer, påpeker 80-åringen i intervjuet.

Clive Davis, som også er medlem at Rock And Roll Hall Of Fame, har dessuten jobbet med artister som Aretha Franklin, Christina Aguilera, Carlos Santana, Bob Dylan, Janis Joplin og Aerosmith.

LES OGSÅ: - Han var en fenomenal sjef

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer