Rita Ora:

Står frem med legningen sin etter krass kritikk

- Dette er min personlige reise, sier popstjernen.

SNAKKER UT: Rita Ora har fått mye kritikk for sin nye låt, «Girls». Nå går hun ut og forteller at sangen handler om hennes personlige erfaringer med andre kvinner. Her er hun avbildet hånd i hånd med supermodell Kate Moss på vei inn til Met-gallaens etterfest i New York forrige uke. Foto: Splash/ NTB scanpix
SNAKKER UT: Rita Ora har fått mye kritikk for sin nye låt, «Girls». Nå går hun ut og forteller at sangen handler om hennes personlige erfaringer med andre kvinner. Her er hun avbildet hånd i hånd med supermodell Kate Moss på vei inn til Met-gallaens etterfest i New York forrige uke. Foto: Splash/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at popstjernen Rira Ora (27) slapp sin nyeste låt, «Girls», har hun havnet i hardt vær og fått krass kritikk - ifølge The Sun er hun blitt anklaget for å utnytte biseksualitet for å selge plater.

Låta, som både Cardi B, Bebe Rexha og Charli XCX bidrar på, handler blant annet om å drikke rødvin og kysse jenter.

The Sun og Vulture skriver at enkelte i LHBT-miljøet, samt andre popartister, har sett rødt på grunn av låta og omtalt den som «tonedøv».

Menn og kvinner

Etter kritikken har Rita Ora nå valgt å ta til Twitter, der hun har delt en uttalelse med fansen sin.

Der beklager hun at folk er blitt såret av sangen hennes, samtidig som hun forteller om sin egen legning:

- Hei, alle som leser dette. «Girls» ble skrevet for å representere min sannhet og den er en presis redegjørelse av veldig ekte og ærlige opplevelser i livet mitt, forteller Ora, og legger til:

- Jeg har hatt romantiske forhold til både kvinner og menn i løpet av livet, og dette er min personlige reise.

Saken fortsetter under bildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer