Elizabeth Corrigan:

Står frem: - Jeg er redd

Feiret Pride med å komme ut.

KOMMER UT: «The Bachelor»-stjernen Elizabeth Corrigan kommer med en personlig avsløring. Foto: Skjermdump / Instagram
KOMMER UT: «The Bachelor»-stjernen Elizabeth Corrigan kommer med en personlig avsløring. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne måneden har folk over hele verden feiret den offisielle Pride-måneden, og flere har utnyttet feiringen til å komme med personlige avsløringer.

Det gjør også Elizabeth Corrigan (33), kjent fra «The Bachelor».

I et innlegg på Instagram, delt søndag, kommer hun nemlig ut som bifil. Det melder blant andre People.

33-åringen, som poserte med en regnbuefarget topp, skriver i innlegget at hun identifiserer seg som bifil - og at hun alltid kommer til å gjøre det.

«Det er vanskelig å vite den riktige måten å si dette på, eller det riktige tidspunktet. I dag virker det som begge og ingen av delene. Da jeg våknet i morgen til min første Pride i New York City, var jeg så spent. Jeg sprang ut av sengen, gikk for å kjøpe en kaffe, kjøpte et flagg og begynte raskt å kjenne på den overveldende engstelsen».

«Er jeg klar? Nei. Er jeg redd? Ja (...) Det er viktig for meg i dag å dele med alle dere at jeg er skeiv. Mer spesifikt er jeg, og vil alltid være, bifil», skriver hun videre.

ÅPENHJERTIG: Den kjente Youtuberen Nikki de Jager, også kjent som «NikkiTutorials», sto nylig frem som transperson. Nå forteller hun om utpressingen som førte til at hun fortalte sin store hemmelighet. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Å være bifil er når en person kan bli forelsket i, eller seksuelt tiltrukket av, personer uavhengig av om de er menn eller kvinner, ifølge Store medisinske leksikon.

33-åringen skriver videre at de som kjenner henne personlig trolig har visst det en god stund, men at hun ønsket å gjøre det offentlig kjent.

«Det som er viktig for meg på slutten av dagen er å være meg. Autentisk. Genuin. Ekte. Så kanskje en person føler seg mindre alene. Hvis du er den ene - jeg er her. Jeg vil svare. Du er ikke alene», skriver hun avslutningsvis.

Corrigan var med i årets sesong av «The Bachelor», hvor ungkaren var Clayton Echard (29).

LES OGSÅ: Kommer ut for fjerde gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer