Cara Delevingne:

Står fram som panseksuell

- Jeg er tiltrukket av personen, innrømmer supermodellen åpenhjertig.

ÅPEN: Supermodell og skuespiller Cara Delevingne står fram som panseksuell. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN: Supermodell og skuespiller Cara Delevingne står fram som panseksuell. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2015 sto en av verdens mest ettertraktede modeller, Cara Delevingne (27), fram som bifil.

Det gjorde hun i et intervju med Vogue, hvor hun forklarte at hun lenge var forvirret over sin egen seksualitet, og at dette var noe av grunnen til at hun sleit med angst og depresjon i oppveksten.

- Det tok meg lang tid å akseptere, men da jeg forelsket meg i en jente som 20-åring innså jeg at jeg måtte akseptere det, forklarte Delevingne den gang.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Står fram

I et nytt intervju med Pride-utgaven av Variety avslører supermodellen nå at hun har innsett at hun er panseksuell, som vil si at man blir forelsket i personen, uavhengig av menneskets biologiske kjønn eller kjønnsidentitet.

- Jeg vil nok alltid fortsette å være panseksuell. Uansett hvordan en person definerer seg selv, om det er dem eller han eller hun, blir jeg forelsket i personen og slik er det. Jeg er tiltrukket av personen, sier hun åpenhjertig i intervjuet.

«Suicide Squad»-stjerna forklarer videre at hun er overrasket over at hun noen gang måtte komme ut som panseksuell, og synes det ikke burde være en spesiell ting.

27-åringen innrømmer at hun har opplevd hvor tøft det kan være å skille seg ut fra normen, og forteller overfor Variety hvordan det var å vokse opp i en tradisjonell, konservativ britisk familie.

ÆRLIG: 27-åringen innrømmer at hun på et tidspunkt ikke ønsket å innrømme for seg selv hvem hun var. Her avbildet tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
ÆRLIG: 27-åringen innrømmer at hun på et tidspunkt ikke ønsket å innrømme for seg selv hvem hun var. Her avbildet tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til magasinet innrømmer supermodellen at det var ei tid hvor hun ikke ønsket å innrømme for seg selv hvem hun var.

- Jeg vil ikke gjøre familien min opprørt. Jeg var dypt ulykkelig og deprimert. Når du ikke godtar en del av deg selv, eller elsker deg selv, er det nesten som at du ikke er der, fortsetter hun.

- Helt ærlig livredd

I intervjuet minnes supermodellen også den frykten og nervøsiteten hun følte på da hun for første gang skulle fortelle faren sin at hun var tiltrukket av kvinner. Beslutningen kom etter at hun opplevde å få kjærlighetssorg etter et forhold med ei jente.

27-åringen er ærlig om at hun fryktet at faren ville kaste henne ut.

- Jeg var helt ærlig livredd. Men han sa noe som: «Hun er ikke verdt energien, du fortjener å bli elsket». Han var så snill, jeg begynner nesten å gråte av å tenke på det nå, sier hun.

Overfor Variety deler 27-åringen også sin definisjon av Pride, og forteller at det er noe hun aldri hadde som barn. Hun beskriver det som en følelse av tilhørighet, som en familie utenfor familien og et sted hvor man ikke trenger å be om unnskyldning eller skamme seg.

Supermodellen innrømmer at hun har følt at hun ikke hørte hjemme i sin egen kropp, og at hun følte seg fortapt.

GOD TONE: Gunilla Persson blir satt ut av Kristin Gjelsviks utsagn under middagsselskapet. Vis mer

Intervjuet kommer bare kort tid etter at Delevingne og «Pretty Little Liars»-stjerna Ashley Benson (30) gikk hver til sitt etter to år som kjærester.

I september i fjor fortalte supermodellen til britiske Elle at hun er bedre når hun er forelsket, enten det er med en annen person eller seg selv.

- Det trenger ikke å bety at det er med noen. Det kan også bety med meg selv. Det føles bare utrolig når du ikke er alene, når du står overfor verden med noen andre, uttalte hun den gang.

SVARER: Det har gått mange rykter om at Karl Førli er homofil etter hans deltakelse i «Paradise hotel». Nå svarer han. Vis mer

- Veldig underdanig med menn

I fjor lettet 27-åringen også på sløret om forhold og sitt eget sexliv. Det gjorde hun da hun gjestet podcasten «What’s the Tee?» til drag queen og tv-personlighet RuPaul (59).

- Jeg er veldig flink til å gi kjærlighet, men ikke til å motta. Og jeg er på en måte slik i senga også. Jeg synes det kan være vanskelig å motta nytelse eller kjærlighet, men jeg liker å gi det, delte hun, ifølge E! Online.

G-PUNKT: I podkasten «G-punktet» får sexolog og influenser Iselin Guttormsen kjendiser til å åpne seg om sitt eget sexliv. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

«Suicide Squad»-stjerna avslørte også at hun mistet jomfrudommen da hun var 18 år, og at hun liker når partnerne hennes er litt sjenerte. Men det kommer an på hvilket kjønn hun er sammen med.

- Jeg synes maktforholdet når man sjekker opp noen er veldig interessant. Det er ulikt med kvinner og menn. Jeg er alltid veldig underdanig med menn. Alltid. Men med kvinner er det motsatt. Det er veldig rart, forklarte hun videre.

LES OGSÅ: Mistet kona (35) to dager før jul

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer