Står fram som homofil

- Som homoseksuell mann, føler jeg at det fortsatt er mye jobb som må gjøres, sier Zachary Quinto.

BEKREFTER RYKTENE: - Som homoseksuell mann, føler jeg at det fortsatt er mye jobb som må gjøres, og det er fortsatt mange temaer som må tas opp, sier Zachary Quinto. Foto: All Over Press
BEKREFTER RYKTENE: - Som homoseksuell mann, føler jeg at det fortsatt er mye jobb som må gjøres, og det er fortsatt mange temaer som må tas opp, sier Zachary Quinto. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Star Trek»- og «Heores»-stjernen Zachary Quinto (34) bekrefter nå at han er homoseksuell, i et intervju med New York Magazine.

Quinto har tidligere nektete å svare på ryktene, men tar nå bladet fra munnen fordi han mener det fortsatt er en stor jobb som må gjøres for at homoseksuelle skal behandles på samme måte som heteroseksuelle.

- Som homoseksuell mann, føler jeg at det fortsatt er mye jobb som må gjøres, og det er fortsatt mange temaer som må tas opp, sier Zachary Quinto i intervjuet.

Han legger spesielt vekt på mobbing av homoseksuelle som et problem.

- Som homofil er det med håpløshet jeg ser på det, som menneske ser jeg på det og sier «hvorfor?». Hvor kommer denne forskjellen fra, og hvorfor kan ikke vi som kultur og samfunn grave dypere for å undersøke det? Vi er livredde for å møte oss selv, sier han i intervjuet.

Zachary Quinto gjorde stor suksess i rollen som Spock i 2009-utgaven av «Star Trek», en rolle som han gjentar nå, hans virkelige gjennombrudd kom imidlertid som Sylar i serien «Heroes».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer