Camilla Lorentzen:

Står fram med ny kjæreste

- Antar at jeg er skeiv. Og ja, hun er kjæresten min - happy Pride, skriver treningsprofilen og influenseren på Instagram.

KLINER TIL: Treningsprofil og influenser Camilla Lorentzen avslører lørdag ettermiddag at hun har fått seg ny kjæreste. Overfor Dagbladet forklarer Lorentzen at det er første gang hun har inngått et forhold med ei jente og beskriver det som nytt for henne. Foto: Privat
KLINER TIL: Treningsprofil og influenser Camilla Lorentzen avslører lørdag ettermiddag at hun har fått seg ny kjæreste. Overfor Dagbladet forklarer Lorentzen at det er første gang hun har inngått et forhold med ei jente og beskriver det som nytt for henne. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Juni er kjent som Pride-måneden, da store deler av verden feirer og retter fokus mot homofile, lesbiske og transpersoner. Målet er økt bevissthet omkring seksuell orientering og kjønnsidentitet, og en feiring av skeiv kjærlighet og mangfold.

Til tross for at Pride-feiringen denne helgen er sterkt preget av coronaviruset og derfor foregår digitalt, stopper det ikke flere av landets kjente profiler å markere Pride på sitt eget vis.

Flere har delt bilder i anledning Pride på Instagram, blant dem treningsprofil Camilla Lorentzen (31). Hun er dama bak emneknaggen #fitnok, og har også skrevet de to bøkene «God Nok inspirasjonsguide» og «God nok med fitnokmetoden».

Lørdag ettermiddag overrasker imidlertid Lorentzen ved å dele et bilde av seg selv kyssende med Julie Visnes (24) med sine over 85 000 følgere på Instagram.

I innlegget røper Lorentzen at de to har blitt kjærester.

«Ja, jeg er skeiv. Og ja, hun er kjæresten min - happy Pride», skriver Lorentzen til bildet.

FRA NULL TIL HUNDRE: Yasmine San Miguel og Even Kvam har vært bitre fiender inne på «Paradise Hotel», men i onsdagens episode snudde det brått. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

- Helt nytt

Overfor Se og Hør forteller Lorentzen at hun og Visnes møttes på et arrangement gjennom Instagram for tre år siden.

Det var imidlertid ikke før i natt at de bestemte seg for å bli kjærester, røper treningsprofilen.

- Vi har begge gått og følt på de samme tingene i noen uker, uten helt å ha funnet ut hvordan vi skal ta det opp uten å risikere å ødelegge det vi begge to så på som et helt perfekt vennskap, forklarer hun.

På spørsmål om hvordan det var å dele nyheten om at de nå har blitt et par, svarer hun:

- Litt nervepirrende? Jeg hadde egentlig bestemt meg for å være singel en god stund, og var ikke veldig forberedt på at jeg skulle få en kjæreste nå. I tillegg var det jo plutselig en jente jeg ble sammen med, og det er jo også helt nytt.

Videre forteller 31-åringen at de egentlig vurderte å holde forholdet for seg selv en god stund.

- Men vi fant sammen ut at det var like greit å dele det og få den delen av det overstått, slik at vi kunne fokusere på å bare være sammen - uten å bekymre oss for hvem som kanskje skulle komme til se oss, sier treningsprofilen, og legger til at tilbakemeldingene har vært utelukkende positive fra både venner og familie.

- De vi kjenner godt av venner og familie har nok sett at det har vært noe på gang uten at vi helt har skjønt det selv, så det kom faktisk ikke som en overraskelse på en eneste av de, sier hun.

SVARER: Det har gått mange rykter om at Karl Førli er homofil etter hans deltakelse i «Paradise hotel». Nå svarer han. Vis mer

Har ingenting med kjønn å gjøre

At de valgte å dele nyheten samme dag som Pride-paraden opprinnelig skulle foregått i Oslos gater, tenkte imidlertid ikke Lorentzen noe over.

- Jeg visste faktisk ikke at det var i dag Pride-paraden skulle ha vært før jeg fortalte nyheten til en venn som svarte at det da var litt av en dag å bli kjærester på, innrømmer Lorentzen.

Til tross for at Lorentzen nå for første gang har blitt kjæreste med en jente, innrømmer hun at hun ikke har rukket å tenke på hva hun identifiserer seg som ennå.

- Forelsket? Haha. Hvis det skal settes i en eller annen bås, så heter det kanskje panfil? Nei altså, jeg aner ikke. Spør meg igjen om ti år, svarer hun.

Panfili eller panseksualitet er for øvrig å tiltrekkes følelsesmessig og/eller seksuelt av en person uavhengig av vedkommendes biologiske kjønn eller vedkommendes kjønnsidentitet.

- For å være helt ærlig tror jeg at det jeg har funnet ut av er at jeg liker én person. Det har ingenting med kjønn å gjøre, og har utviklet seg over lang tid fordi jeg har turt å bli ordentlig godt kjent med henne, legger Lorentzen til.

31-åringen har bare lovord å si om sin utkårede til Se og Hør, og beskriver Visnes som det «mest fantastiske vesenet på jord».

- Hun kunne vært hva som helst - det hadde ikke spilt noen rolle for meg. Jeg er bare glad for at jeg endelig har turt å innrømme for meg selv (og henne) at jeg liker henne som mer enn en skikkelig god venn, forteller hun åpenhjertig.

SPENNING: Flere lurte på om de to «Ex on the beach»-profilene John Sammol og Andrea Madsen hadde blitt kjærester, etter at førstnevnte delte et bilde av de to sammen på 17. mai. Video: Rød Løper Vis mer

- Et hjerte av gull

- Hva forelsket du deg i ved Julie?

- Hva er det ikke å forelske seg i? Rent bortsett fra at hun er det mest fantastiske mennesket i verden så er hun også en ubeskrivelig god samtalepartner, utrolig reflektert og har et hjerte av gull, svarer Lorentzen.

- Hun får fram det desidert beste i meg, og er genuint opptatt av at jeg skal ha det bra, nå mitt potensial og utvikle meg. Og jeg føler det samme for henne. Det er ingenting ved den jenta det ikke går an å elske - spør du meg, fortsetter hun.

Nyheten om at Camilla Lorentzen har funnet lykken på ny kommer snart tre måneder etter at Loretnzen avslørte at hun hadde blitt singel.

«Skulle vært 30, gift og lykkelig - endte opp 30, singel og helt ødelagt. Jeg vet at dette blir en utfordring for selvfølelsen min. Jeg vet at jeg kommer til å grine på meg eksem i fjeset. Jeg vet at jeg kommer til å tenke på han 28 timer i døgnet en god stund», skrev hun på Instagram i begynnelsen av april, og fortsatte:

«Men jeg vet også at det er det riktige å gjøre, og at det kommer til å bli bra igjen. En eller annen gang. Og til alle som lurer: det er null drama, bare veldig, veldig vondt i hjertet».

LES OGSÅ: Hege Schøyen løy om legningen sin for å ikke såre venninnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer