Isabelle Eriksen:

Står fram: - Jeg beklager

Realityprofilen og influenseren bryter tausheten om voldsdommene.

BEKLAGER: Isabelle Eriksen bryter nå tausheten om tiden etter hendelsene som førte til at hun ble dømt for vold. Foto: Privat
BEKLAGER: Isabelle Eriksen bryter nå tausheten om tiden etter hendelsene som førte til at hun ble dømt for vold. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Isabelle Eriksen (23) ble raskt et kjent navn etter at hun i 2017 deltok i den niende sesongen av realityprogrammet «Paradise Hotel». Siden den gang er hun blitt en av Norges mest kjente bloggere og influensere, og mange unge ser på Eriksen som et stort forbilde.

Nylig delte hun et blogginnlegg med overskriften «Jeg beklager», der hun åpent forteller om den siste tiden.

I høst fikk toppbloggeren sin andre voldsdom, og har i ettertid sonet fengselsstraff. Eriksen ble henholdvis dømt for å ha kastet et glass eller ei flaske i ansiktet på en mann, og vold mot en taxisjåfør.

- Har vært langt nede

«Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal starte dette innlegget, men jeg vet at det er mange der ute som lurer. Det har gått en del rykter, og det har stått en del på nett om dette. Jeg har gjort noe dumt, som jeg angrer på og tatt straffen min for», skriver hun blant annet i blogginnlegget.

Overfor Se og Hør forteller influenseren nå åpenhjertig hvorfor hun velger å stå fram:

- Hensikten min har alltid vært å fortelle dette til leserne mine. Grunnen til at det kommer nå, er fordi jeg endelig har lagt saken bak meg. Jeg har gjort opp for meg. Jeg fikk anbefalt av både psykolog og advokat å ikke gå ut med dette, og heller ikke de rundt meg mente at det var lurt. Jeg tror virkelig ikke folk forstår hvor stor påkjenning det kan være. Jeg har vært langt nede, forteller 23-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer