Stammer foran familien

Emily Blunt opplever fremdeles problemer når hun snakker.

STAMMER: Da Blunt var syv år begynte hun å stamme. Selv i dag hender det at stammingen kommer tilbake. Foto: All Over Press
STAMMER: Da Blunt var syv år begynte hun å stamme. Selv i dag hender det at stammingen kommer tilbake. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Skuespillerinne Emily Blunt (28), som giftet seg i Italia i fjor med «The Office»-stjernen John Krasinski (31), avslører at hun som barn stammet. Den dag i dag opplever hun ofte at stammingen kommer tilbake når hun snakker foran familie og venner.

- Rart nok stammer jeg mindre foran en fremmed person, enn jeg gjør foran mannen min og resten av familien. Noe som er veldig rart, sier hun til nettstedet Contact Music.

Skuespillerinnen fikk sitt gjennombrudd i filmen «The Devil Wears Prada», og har siden den gang gjort flere film- og TV-roller. Hun innrømmer at stammingen inntrer mer sjeldent enn før, men at hun opplevde det som et stort problem da hun var yngre.

- Som barn og tidlig tenåring snakket jeg ikke spesielt mye - jeg tror rett og slett at jeg ikke ville snakke fordi at det var for flaut, har hun tidligere avslørt til Stella Magazine.

Blunt er å se i filmen «Salmon Fishing in Yemen» som har premiere i 2012.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Obamas julefeiring koster det amerikanske folk 24 millioner kroner