Stallone reddet Dolly

Dolly Parton takker Rocky-helten for at hun ikke begikk selvmord

STALLONE-HJELP: Sylvester Stallone har reddet mange på filmlerretet, i virkeligheten reddet han Dolly fra selvmord. Foto: All Over Press
STALLONE-HJELP: Sylvester Stallone har reddet mange på filmlerretet, i virkeligheten reddet han Dolly fra selvmord. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Dolly Parton (61) var ett av tolv søsken da hun vokste opp i fattigslige kår i Tennessee. Men den lille damen med det store smilet, og ikke minst store puppene,  kunne aldri få barn selv.


Den triste beskjeden kom like etter en større operasjon, og førte til at Dolly havnet i en dyp depresjon.


- Det var en forferdelig tid for meg. Hver dag ønsket jeg at jeg hadde motet til å begå selvmord, sier Dolly til avisen The Globe.


Heldigvis fikk hun hjelp fra uventet hold. For i 1984 spilte hun inn "The Rhinestone" med Sylvester Stallone.


- Han fikk meg til å le hele tiden. Noe som var veldig sunt for meg. Det fikk meg tilbake på sporet, sier hun.


Filmen handlet om at Jake Farris (Dolly Parton) veddet på at hun kunne gjøre hvem som helst til en countryartist på to uker, og den utvalgte ble Nick Martinelli (Sylvester Stallone). 


- Selv om filmen ikke gjorde det så godt, så ble den ett av mine viktigeste prosjekter fordi Stallone var så full av liv, så sprø og så morsom, forteller den legendariske artisten og sexbomben.


LES OGSÅ: Dolly-rolle for Scarlett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer