Stallone lammet av sorg igjen

Først mistet han sønnen. Nå har han mistet søsteren sin også.

MISTET SØNNEN I JULI: Sylvester sin sønn Sage døde 36 år gammel i juli. På søndag døde søsteren hans Toni-Ann. Foto: All Over Press
MISTET SØNNEN I JULI: Sylvester sin sønn Sage døde 36 år gammel i juli. På søndag døde søsteren hans Toni-Ann. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Actionstjernen Sylvester Stallone (66), er for tiden aktuell på norske kinoer i filmen «The Expandables 2». I juli mistet han sønnen Sage i et tragisk dødsfall som sjokkerte verden. Søndag døde halvsøsteren hans Toni-Ann Filiti.

- Toni-Ann kjempet med siste fase av lungekreft, og etter å ha tilbrakt en stund på intensiven, flyttet hun inn hos sin mor Jackie Stallone, for sine siste dager. Hun hadde lyst til å dø hjemme sammen med familien, sier en kilde nær familien ifølge nettstedet Radar Online.

For drøyt to uker siden ble det kjent at Toni-Ann var lagt inn på UCLA-sykehuset i Los Angeles, i svært kritisk tilstand. Hun ble blant annet med på et prøveeksperiment, og var kun ved bevissthet med gjevne mellomrom. Til slutt trodde ikke legene at hun ville noe bedre.

- Nå håper jeg bare på et mariakel, og at jeg kan våkne opp fra dette marerittet, sa Jackie til New York Post tidligere.

Toni Ann er datteren fra Jackie's tidligere ekteskap til skuespilleren Anthony Filiti. Hun hadde leverkreft som spredde seg til hjernen.

Sylvester er allerede fullstendig knust over sønnens død, men har gjort sitt beste for å støtte nevøen Edmund – sønnen til Toni Ann. Det har vært en svært uheldig tid for actionstjernen. Bare et halvt år før sønnens død, ble ekskona Brigitte Nilsen utsatt for en bilulykke.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Sage bodde i en svinesti    

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer