GIR SEG ALDRI: Fortsatt en actionhelt
GIR SEG ALDRI: Fortsatt en actionhelt Vis mer

Stallone klar for mer action

Sylvester er ikke for gammel for nye sparringseventyr.

SEHER.NO: 
Mer enn 20 år etter at første Rambofilmen ble produsert er Sylvester Stallone fortsatt ettertraktet i rollen som Rambo, og gjør seg klar for nye krumspring på lerretet skriver FemaleFirst.Com
Den aldrende slosskjempen har fått klarsignal til igjen å innta rollen som actionhelt, og filmselskapet uttaler at det er viktig å få filmen i havn før Stallone blir for gammel til de mest voldsomme scenene.

Det er ingen grunn til å tvile på Sylvester`s veltrente kropp, tiltross for at han tidligere har innrømmet avhengighet til veksthormoner. I den fjerde rambofilmen, 2007, gjør han alle stunt og sklitaklinger selv, med kun ett unntak. Mannen som ble en superhelt på 80-tallet, viser at alder ikke er noen hindring og holder liv i rollefiguren sin så lenge det lar seg gjøre.

Handlingen i den femte filmen, i den grad den dreier seg om mer enn harde kroppstaklinger, er fortsatt uvisst. Det som likevel kan røpes er at ettersom Rambo i de forregående filmene har vært verden rundt, nå vender nesa hjemover mot De Forente Stater. Den femte filmen om muskelbunten Rambo skal altså utspilles i selveste USA - Rambos hjemland. Etter å ha vist seg nevenyttig i både Vietnam, Afganistan og Myanmar skal superhelten nå pløye egne marker og vise kroppslig styrke på hjemmebane.

LES OGSÅ: -Rambo truet på livet