IKKE SMÅRIPS: Rambo-helten Sylvester Stallone appellerer ikke bare til småpiker. Her stoppes han i Beverly Hills av to fans som er godt oppe i årene.  Foto: All Over Press
IKKE SMÅRIPS: Rambo-helten Sylvester Stallone appellerer ikke bare til småpiker. Her stoppes han i Beverly Hills av to fans som er godt oppe i årene. Foto: All Over PressVis mer

Stallone-fans trekker på årene

Det er ikke lenger ungpiker som flokker seg rundt Rambo-helten.

SEHER.NO: Det er ikke bare Sylvester Stallone selv som begynner å trekke på årene. Heller ikke fanskaren kan skjule sine grå hår lenger.

Den Rambo-aktuelle 61-åringen ble nylig stoppet på gaten i Beverly Hills av to damer i sin beste alder. Selv om de sikkert var på Stallones alder, så de ut som om de kunne vært actionheltens bestemødre.

Det er den tredje Rambo-filmen som nå vises på kinoer verden over. Da den første Rambo-filmen kom i 1982, var Sylvester bare 36 år gammel. Likevel ser han ikke stort eldre ut den dag i dag. Det er visst ikke bare gode gener som er forklaringen.

Stallone har tidligere innrømmet at han holder aldringsprosessen i sjakk ved hjelp av veksthormoner. For et år siden ble han anholdt av politiet i Sydney for ulovlig å ha importert 48 flasker med det forbudte testosteronpreparatet Jintropin.

LES OGSÅ: Rambo truet på livet!