ACTIONDRAMA: Til sommeren kommer actionfilmen "The Expendables" som er skrevet og regissert av hovedrolleinnehaver Sylvester Stallone. Men under innspillingen gikk det hardt utover 63-åringen.  Foto: Stella Pictures
ACTIONDRAMA: Til sommeren kommer actionfilmen "The Expendables" som er skrevet og regissert av hovedrolleinnehaver Sylvester Stallone. Men under innspillingen gikk det hardt utover 63-åringen. Foto: Stella PicturesVis mer

Stallone brakk nakken

Drama under innspillingen av Sylvester Stallones nyeste film.

SEHER.NO: Sylvester Stallone (63) brakk nakken under innspillingen av en kampscene i sin nyeste film "The Expendables".

Det var mens han spilte inn en scene med den tidligere wrestleren Steve Austin, bedre kjent under navnet "Stone Cold", at ulykken skjedde. Stallone måtte opereres i all hast og fikk operert inn en metallplate i nakken, skriver FHM Magazine.

- Kampen var så skadelig at jeg fikk et lite brudd i nakken. Jeg spøker ikke. Jeg har ikke fortalt noen dette, men jeg måtte gjennom en veldig alvorlig operasjon etterpå. Nå har jeg en metallplate i nakken, sier Stallone.

I actionfilmen spiller den tidligere "Rocky"- og "Rambo"-skuespilleren mot blant annet Arnold Schwarzenegger (62), Bruce Willis (54), Dolph Lundgren (52), Mickey Rourke (57), Jet Li (46) og  Jason Statham (37). I filmen, som kommer til sommeren, spiller også nylig avdøde Brittany Murphy.

Dette er ikke første gang Stallone har skadet seg under filminnspilling.

Under innspillingen av en av sine mest legendariske filmer "Rocky IV", var han nær døden etter at han ba Dolph Lundgren prøve å slå knockout på ham mens kameraene rullet.

- På et tidspunkt slo han meg så hardt at jeg kjente ryggraden ble presset inn. Deretter slo han en uppercut på meg. Den natten begynte brystet mitt å hovne opp, og jeg måtte på sykehus i helikopter. Jeg ble fortalt at Dolph hadde slått ribbeina mine inn i brystet, og det presset på hjertet. Hadde jeg hovnet opp mer hadde jeg dødd, sier Stallone til FHM.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her bryter hun ektemannens lov