Harry Styles:

Stalker med drøye påstander - funnet skyldig

Stalkeren hevdet at popstjernen ville innlede et forhold til ham.

STALKER: Harry Styles skal ha vært svært redd etter at en mann begynte å stalke ham. Nå har han forklart seg i retten, og stalkeren er funnet skyldig. Foto: NTB Scanpix
STALKER: Harry Styles skal ha vært svært redd etter at en mann begynte å stalke ham. Nå har han forklart seg i retten, og stalkeren er funnet skyldig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Popstjernen Harry Styles (25) har siden han ble en del av guttegruppen One Direction sjarmert jenter verden over i senk. Med en armé hylende jenter som stadig har løpt etter stjernen, er han godt vant med å ha øyne festet på seg.

Til tross for populæriteten går det grenser, også for Styles. I juni 2019 skal «Sign of the times»-sangeren ha politianmeldt en mann som han hevdet blant annet sov utenfor leiligheten hans og fulgte etter ham på den lokale puben, ifølge The Guardian.

I sommer ble det kjent at saken ville bli tatt til retten, etter at den tiltalte ble pågrepet på en flyplass i Storbritannia etter at han hadde vært på en to uker lang ferie i hjemlandet Spania, ifølge The Sun.

Nå er en mann funnet skyldig i stalking, melder The Guardian.

Forklarte seg i retten

Til retten i London skal Styles ha forklart at han først oppdaget en ung mann som campet utenfor leiligheten, og syntes det var synd at et ungt menneske måtte sove ute. Styles skal så ha tilbudt vedkommende penger til hotell og mat.

- Han fortalte meg at han ikke kunne akseptere pengene av religiøse grunner, fortalte artisten i retten, ifølge The Guardian.

VILLE DRA: Da flere jenter ville forlate konserten tidlig for å rekke køen på McDonalds tok ungpikeidolet Harry Styles grep. Video: Henriette Eilertsen Vis mer

Neste morgen skal Styles ha gitt mannen utenfor mat, og hevder at vedkommende da hadde spurt om han ble med til en restaurant for å spise med ham. One Direction-stjernen skal da ha forklart at han måtte jobbe, og at han først da skjønte at noe var rart.

Videre forklarer han at mannen som campet utenfor leiligheten hans, som ligger vest i London, begynte å dukke opp flere ganger i uken på Styles sin lokale pub. Ofte kom mannen bare få minutter etter at stjernen selv ankom stedet. Dette skal ha gitt 25-åringen følelsen av å bli forfulgt.

På et senere tidspunkt skal tiltalte både ha spurt om penger gjennom å gi Styles bankinformasjonen sin, samt oppsøkt artisten når han var på løpetur i parken. Dette fortalte Styles selv i retten, ifølge The Guardian.

Alle disse hendelsene fikk Styles til å føle seg «utrygg og urolig» i eget hjem. På grunn av dette ansatte han en nattevakt for å føle seg tryggere.

En annen historie

Tiltalte hadde derimot en annen historie enn Harry Styles. I retten hevdet han at artisten forsøkte å kjøpe ham med penger. I tillegg påstår vedkommende at Styles hadde en visjon om at de skulle være sammen, og at artisten hadde foreslått at de begge skulle dra til et hotell for å «ha det litt gøy».

- Til slutt ville jeg bare ha pengene han tilbød meg. Jeg har ingen følelser for ham, jeg er ikke forelsket i ham, hevdet tiltalte.

Tingrettsdommer Nigel Dean tvilte derimot på tiltalte, og fastslo at han verken er et troverdig eller pålitelig vitne.

- Styles syntes synd på en ung mann, og så at han bodde uten hjem om vinteren. Jeg synes at påstanden om at herr Styles foreslo at han ville følge med tiltalte til et hotell for «moro» ikke henger på greip. Han prøvde å hjelpe en han syntes synd på, fastslo dommeren.

Straffeutmålingen i saken er ventet 21. oktober, ifølge The Guardian.

Travel på kjærlighetsfronten

Selv om det er flere som vil komme seg nærme den britiske kjekkasen, er det noen som kommer nærmere enn andre. Styles har gjennom årene blitt koblet til en rekke modeller, deriblant Kendall Jenner (23) og Camille Rowe (29).

Vis mer

Tidligere i år ble det spekulert på om han hadde funnet lykken på ny. The Sun var blant avisene som skal ha det til at Styles har inngått en romantisk relasjon med den 29 år gamle modellen og skuespilleren Kiko Mizuhara.

Ifølge tabloidavisen skal de to turtelduene ha reist verden rundt for å tilbringe tid med hverandre, og 25-åringen skal blant annet ha besøkt sin nye flamme i Tokyo.

Ingen av partene har hittil bekreftet forholdet.

LES OGSÅ: - Alltid slitt med å akseptere Miley

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer