Stalker-fan brøt seg inn hos Stallone

Mannen ønsket å ha litt «alene-tid» med filmstjernen.

INNBRUDD: En 22 år gammel mannlig fan klarte tirsdag å komme seg inn på eiendommen til Hollywood-stjernen Sylvester Stallone.  Foto: All Over Press
INNBRUDD: En 22 år gammel mannlig fan klarte tirsdag å komme seg inn på eiendommen til Hollywood-stjernen Sylvester Stallone. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Tirsdag ettermiddag ble en 22 år gammel mann arrestert, etter at han klarte å snike seg inn på filmstjernen Sylvester Stallones (64) eiendom i LA.

Mannen, som er en stor fan av Stallone, skal ha ønsket å  litt «alene-tid» med skuespilleren, og brøt seg derfor inn i giganthuset til «The Expendables»-stjernen, skriver TMZ.com. 
 
Stallone var ikke hjemme på tidspunktet mannen klarte å snike seg inn, og sikkherhetsteamet til skuespilleren skal ha funnet ut av innbruddet kort tid etter at det skjedde.

Sikkherhetsvaktene la 22-åringen i håndjern, og meldte deretter hendelsen til politiet, som ankom Stallones hjem raskt etter at mannen var pågrepet.
 
22-åringen er nå siktet for å ha trengt seg inn på en annens eiendom uten tillatelse, og holdes fengslet mot en kausjon på 15.775 kroner.

Samme dag ble også hotellarving Paris Hilton (29) offer for innbrudd, da 40 år gamle Nathan Lee Parada forsøkte å ta seg inn gjennom soveromsvinduet hennes armert med to enorme kniver.

Hotellarvingen fikk imidlertid ringt politiet før Parada tok seg inn i huset, og 40-åringen ble satt i arresten for innbrudd.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
  

LES OGSÅ: - Ufattelig skremmende å våkne opp til

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer