Stalker-fan bodde i huset uten at hun visste det

- Hun hadde på seg en av «Baywatch»-badedraktene mine da politiet pågrep henne, sier Pamela Anderson.

FORFØLGES: Pamela Anderson har flere ganger blitt utsatt for besatte fans. Her er blondinen avbildet ved ankomst på flyplassen i Los Angeles fra London, etter en annen skummel «stalker»-opplevelse: En fan prøvde å ta seg inn på samme tog som henne, Foto: Stella  Pictures
FORFØLGES: Pamela Anderson har flere ganger blitt utsatt for besatte fans. Her er blondinen avbildet ved ankomst på flyplassen i Los Angeles fra London, etter en annen skummel «stalker»-opplevelse: En fan prøvde å ta seg inn på samme tog som henne, Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Yppige Pamela Anderson (44), som ble et av 90-tallets største sexsymboler gjennom rollen som C.J. Parker i TV-serien «Baywatch», gjør visst ikke bare mannfolk gærne.

I et nytt intervju forteller «V.I.P»-skuespilleren nemlig om en skremmende opplevelse med en kvinnelig «stalker», som brøt seg inn i tobarnsmorens hjem. Vedkommende skal ha bodd i huset i flere dager uten at blondinen oppdaget henne.

- Jeg la merke til at brødet begynte å forsvinne, og så ble plutselig olajakken min borte. Men jeg forklarte dette for meg selv ved å tenke: «jeg begynner å bli sprø fordi jeg har to små barn, jeg glemmer bare ting hele tiden», forteller Pamela til britiske OK!magazine ifølge FemaleFirst.

Den forstyrrede, kvinnelige «stalkeren» befant seg på et av gjesterommene i huset til 44-åringen, der TV-stjernen bodde sammen med sønnene Brandon og Dylan.

- Det var faktisk veldig skummelt. Jeg og barna var i huset, alene, med denne kvinnen som hadde vært der i flere dager. Da politiet pågrep henne, hadde hun til og med på seg en av «Baywatch»-badedraktene mine. Og hun skar over pulsårene på håndleddene sine, sier Pamela i intervjuet.

Kvinnen lyktes ikke med selvmordsforsøket, men hun skal ha blitt deportert fra USA i etterkant av den spesielle hendelsen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg trodde babyen min skulle dø  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer