Rihanna:

Stalker brøt seg inn hos Rihanna: - Ville ha sex med henne

Tilbrakte et halvt døgn hjemme hos artisten.

SKREMMENDE HENDELSE: Rihanna var utenbys da en 27 år gammel mann brøt seg inn i hjemmet hennes i Los Angeles. Foto: NTB scanpix
SKREMMENDE HENDELSE: Rihanna var utenbys da en 27 år gammel mann brøt seg inn i hjemmet hennes i Los Angeles. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden brøt en mann seg inn i hjemmet til popstjernen Rihanna (30) i Los Angeles. Ifølge Independent skal personen ha tilbrakt hele 12 timer inne i huset, mens stjernen var utenbys.

«Work»-sangeren befant seg nemlig på den anerkjente MET-gallaen i New York da mannen, som ifølge TMZ er 27 år gamle Eduardo Leon, brøt seg inn. Han skal ha klart å avinstallere alarmsystemet.

Leon skal ha slått seg til rette hjemme hos Rihanna, pakket ut av bagasjen sin og ladet mobiltelefonen.

Ifølge TMZ fortalte han politiet at han brøt seg inn med et ønske om å få ha sex med artisten.

27-åringen ble oppdaget i stuen til artisten av hennes assistent, som dermed vaslet politet. Han ble arrestert og mistenkt for stalking, innbrudd, hærverk og voldelig motstand.

Eduardo Leon nekter for alle påstander, skriver TMZ.

Saken fortsetter nedenfor.

PAVEDRAKT: Rihanna var på MET-gallaen i New York da en mann brøt seg inn i hjemmet hennes. På gallaen stjal hun imidlertid showet iført en paveinspirert kjole, kåpe og hatt designet av Maison Margiela. Foto: NTB Scanpix
PAVEDRAKT: Rihanna var på MET-gallaen i New York da en mann brøt seg inn i hjemmet hennes. På gallaen stjal hun imidlertid showet iført en paveinspirert kjole, kåpe og hatt designet av Maison Margiela. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Takker fansen

Rihanna har selv ikke kommentert hendelsen, men i en ny Instagram-post virker det som hun hinter til nettopp dette.

«Takk for all kjærligheten og støtten. Jeg vet ikke hvor jeg hadde vært uten dere. Takknemlig for fans som dere. Gud er god», skriver hun.

Dette er ikke første gang Rihanna har opplevd truende hendelser.

I 2013 fikk sangstjernen innvilget et besøksforbud mot en 31 år gammel mann.

31-åringen brøt seg inn i hva han trodde var artistens bolig i Los Angales, og tilbrakte natten i sengen som han trodde var hennes, skrev The Sun den gang.

Han hadde imidlertid tatt feil av husene i gata, og det var dermed en av Rihannas naboer som fikk den ubudne gjesten på besøk.

Året etter ble en hjemløs mann fra New York arrestert for å ha sendt truende håndskrevne brev adressert til Rihanna.

Åpnet seg om nytt forhold

Det er ingen tvil om at Rihanna er en populær dame. Nylig lettet hun imidlertid på sløret om romanseryktene med forretningsmannen Hassan Jameel.

Til tross for flere spekulasjoner og rykter har verken Rihanna eller Hassan kommentert eller bekreftet de stadige oppslagene i avisene, men i et nytt intervju med Vogue hinter hun om forholdet.

- Jeg pleide å få veldig dårlig samvittighet hvis jeg tok meg tid til å gjøre andre ting en jobb, men jeg tror også at jeg ikke hadde møtt noen som var verdt det før nå, uttaler hun, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under videoen:

Paret har holdt en svært lav profil etter at de ble sammen. Hassan - som kommer fra en familie med en formue på flere milliarder kroner, ifølge Radaronline - skal nemlig være kjent for å sky offentligheten.

I desember begynte forlovelsesryktene å svirre etter at Rihanna ble avbildet med en mystisk ring på fingeren.

- De har snakket om bryllup og kan offentliggjøre forlovelsen i løpet av kort tid.

- Dette forholdet er helt ulikt noe annet Rihanna har vært i før, sa kilden til nettstedet Radaronline.

LES OGSÅ: Derfor legger hun karrieren på hylla

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer