Ståle Sandbech:

Ståle Sandbech om nakenbildet: - Det ble litt blåst opp

Åpner seg om bildet som sjarmerte damene i senk.

OPPMERKSOMHET: Da Ståle Sandbech la ut et bilde av seg selv splitter naken i sommer, økte oppmerksomheten fra jentene. Foto: Rasmus Skaug / Dagbladet
OPPMERKSOMHET: Da Ståle Sandbech la ut et bilde av seg selv splitter naken i sommer, økte oppmerksomheten fra jentene. Foto: Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Denne uken har Oslo vært fylt til randen med spente og forventningsfulle fotballspillere, i forbindelse med verdens største fotballcup, Norway Cup.

Tradisjonen tro ble det avholdt kjendiskamp, hvor to stjernespekkede lag spilte mot hverandre. Da Seoghør.no møtte snøbrett-stjernen Ståle Sandbech (24) i etterkant av kampen onsdag, var han i rimelig godt humør.

- Kampen gikk jo dritbra. Vi vant, og jeg scoret to mål. Jeg har ikke scoret mål på sikkert ti år, og jeg slutta da jeg var elleve-tolv år. Nå har jeg spilt i to-tre dager før dette, og jeg har virkelig fått mersmak for fotball, innrømmer han.

Saken fortsetter under bildeserien:

Live-published photos and videos via Shootitlive

Liker oppmerksomheten

På sosiale medier er det tydelig at 24-åringen har kost seg, og i midten av juli la han ut et bilde som skulle få mye oppmerksomhet fra det motsatte kjønn.

På vei hjem fra Slottsfjell-festivalen i Tønsberg bestemte nemlig stjernen seg for å legge ut et bilde splitter naken fra en seilbåt.

Til Seoghør.no forteller han at det hele ble litt blåst opp.

- Da jeg la ut bildet tenkte jeg ikke så mye over det. Det var et morsomt bilde på seiltur hvor jeg akkurat hadde bada, og kjørte båten stående. Det var flere folk som la merke til det, men ikke lagde en kjempecrazy greie ut av det. Jeg har jo hatt rumpa bar i avisa før. Det er naturlig. Det er kropp, og det er vanlig det.

Saken fortsetter under bildet.

– Flyet kansellert. Reiser på solo-prosjekt til Australia for vinteren. Sees om en måned, tullet han under bildet.

Han avslører likevel at bildet ga ham litt oppmerksomhet.

- Å få oppmerksomhet fra jenter er jo alle gutters drøm det. Jeg skal ikke klage på det. Det er bare å nyte det mens man kan, sier han lattermildt til Seoghør.no, før han bekrefter at han er singel:

- Jeg er singel, men det er jo ikke dumt det heller. Jeg tar det som det kommer, jeg stresser ikke med det.

Erna viste spinner-triks

Til tross for det noe vekslende været under fotballkampen, var stemningen blant både spillere og supportere til å ta og føle på.

En av dem som fikk mye oppmerksomhet var Norges statsminister, Erna Solberg. Som lagleder for «Team Global Goals», førte hun nemlig laget sitt til seier, og vant 5-3 over «Team MOT» med finansminister Siv Jensen i spissen.

Erna Solberg vakte derimot ikke bare oppsikt ved å vinne den gjeve kampen, hun viste også sine beste triks med den populære spinneren. Statsministeren fikk nemlig en spinner av Seoghør.no, noe hun tok imot med glede.

HEKTA?: Erna Solberg sitt lag slo Siv Jensen sitt lag under den tradisjonsrike kjendiskampen på Norway Cup. I gledesrusen ser det ut til at Solberg fikk seg en ny hobby. Video: Marie Røssland / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

Det tok heller ikke lang tid før Erna begynte å vise sine beste triks.

Statssekretær ved statsministerens kontor, Sigbjørn Aanes, forklarte spøkefullt overfor Seoghør.no at det er en stor mulighet for at Erna kommer til å bli avhengig av spinneren.

Allerede i første omgang tok «Team Global Goals» ledelsen, og det skulle vise seg at de ville holde den gjennom store deler av kampen.

Først i slutten av andre omgang klarte «Team MOT» å få ballen i mål, noe de gjorde tre ganger med jevne mellomrom. Til tross for tre scoringer på tampen av kampen, stakk Erna Solbergs «Team Global Goals» av med seieren.

LES OGSÅ: Marius topper kongelig kjekkas-kåring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer