"Stakkars stilløse jente"

Kronprinsesse Mette-Marits klesvalg er virkelig ikke noe for svensk dameblad.

FIKK REAKSJONER: I følge svenskene ser Mette-Marits kjole ut som om den kommer fra Coops lagersalg. Hva syns du? Foto: SCANPIX
FIKK REAKSJONER: I følge svenskene ser Mette-Marits kjole ut som om den kommer fra Coops lagersalg. Hva syns du? Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Våre naboer i øst "tycker om" stilen til både prinsesse Madeleine (24), kronprisesse Victoria (28) og vår egen Märtha Louise (34). Verre står det til med deres forhold til kronprinsesse Mette-Marits gevanter. 

Nylig kunne følgende leses i bladet Svensk Damtidning:- Mette-Marit kom i en kjole som man skulle tro var kjøpt på Coops lagersalg. Hun hadde ikke engang orket å farge de  mørke hårrøttene!

Anledningen var kjolen Mette-Marit (33) bar under gallamiddagen kongeparet vårt arrangerte på Grand Hotell da Spanias kongepar besøkte Norge. Stasen falt absolutt ikke i smak for det svenske motepolitiet.


- Sukk, kan ingen stylist forbarme seg over den stakkars stilløse jenta?, skriver journalisten Eva Åström.

Mette-Marits stil har blitt både hyllet og pepret siden hun satte seg på tronen i 2001. Mens noen roser henne for at hun ofte bruker norsk design, er det andre som kritiserer henne for den ivrige bruken av pels og skinn.


Men venskene har nok av moteproblemer selv: Se klestabbene i vår bildespesial !


HVEM ER VERST KLEDDE SVENSKE? STEM TIL HØYRE PÅ SIDEN !Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer