- Stakkars Kate Middleton

Emma Watson er ikke misunnelig på den kommende bruden.

KLAR FOR NYE UTFORDRINGER: Emma Watson er klar for nye filmprosjekter når innspillingene av «Harry Potter» er over.
KLAR FOR NYE UTFORDRINGER: Emma Watson er klar for nye filmprosjekter når innspillingene av «Harry Potter» er over. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Den britiske «Harry Potter»-stjernen Emma Watson (21) synes synd på den kommende bruden Kate Middleton (29). Kate har tilsynelatende alt en jente kan ønske seg og gifter seg med prins William i et stort kongelig bryllup om fem dager. Watson er ikke misunnelig.

- Stakkars jente. Det må være et enormt press. Jeg håper hun liker det, det må være intenst, sier 21-åringen ifølge okmagazine.com


«Alle» har en mening om hvordan det kongelige bryllupet bør være og norske Katrine Sørland oppfordrer Kate til å ikke kopiere prinsesse Dianas brudekjole.

Emma Watson er selv veldig vant til rampelyset etter mange år som rollefiguren «Hermine». Nylig fortalte hun at hun gleder seg til nye filmprosjekt etter at «Harry Potter»-innspillingene er over.

- Jeg gleder meg. Jeg har bare gjort «Potter» i 10 år, forklarer hun.

- Jeg spiller inn en film i mai som jeg gleder meg til. Jeg skal snakke med en amerikansk aksent, noe som blir en utfordring. Men det er gøy å gjøre noe helt annerledes, forteller skuespilleren.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Utelukker ikke norsk flørt!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer