- Stakkars fjols!

Anne Lindmo var programleder da årets hittil største medietabbe skjedde på direkten.

TABBENES TABBE: Her har Plumbos Lars Erik Blokkhus (foran) nettopp kalt Madcons Yosef Wolde-Mariam (til høyre) og Tshawe møkkamenn i en feilslått fleip. Yosef registrer reaksjonene fra salen. Foto: Stella Pictures
TABBENES TABBE: Her har Plumbos Lars Erik Blokkhus (foran) nettopp kalt Madcons Yosef Wolde-Mariam (til høyre) og Tshawe møkkamenn i en feilslått fleip. Yosef registrer reaksjonene fra salen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Anne Lindmo (41) er del av en eksklusiv gruppe NRK-profiler som har fått et TV-program oppkalt etter seg. Hver onsdag framover leder den tidligere
«Store Studio»-programlederen talkshowet «Lindmo».

I et større intervju med Se og Hør Weekend, som er i salg nå, forteller den erfarne programlederen om oppvekst og følelser - og om jobben som programleder.

- Du var programleder da «Mokkamann»-kommentaren falt under Spellemannsutdelingen og alle fikk sjokk. Hva tenkte du?


– Stakkars fjols. Nå var du på vei inn i ditt livs festkveld, og på et sekund har du snudd det til et mareritt, husker Lindmo.

Men den talentfulle programlederen forteller også blant annet om hva hun er redd for.

– Jeg er veldig lite glad i å rygge, kjøre i tunnel og trange parkeringshus. I det hele tatt
er jeg en under gjennomsnittet dårlig sjåfør. Jeg tok lappen da jeg var over 30 år, og klarer aldri å bli like flink som de folka som tok førerkortet som 18-åring. Jeg er redd for at jeg må venne meg til å være en skvetten kjerringsjåfør resten av livet, forteller Anne Lindo til Se og Hør weekend.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hva ser du på her, Fredrik Skavlan  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer