Stakk fra sin egen konsert

Fansen lagde bråk etter at Jack White avbrøt konsert i New York.

FANSEN RASTE: Fansen raste mot rockestjernen Jack White etter han avbrøt en konsert i New York. Foto: Stella Pictures
FANSEN RASTE: Fansen raste mot rockestjernen Jack White etter han avbrøt en konsert i New York. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere «White Stripes»-vokaliste Jack White (37) er for tiden i New York for å promotere sin nye soloplate «Blunderbuss». Lørdag spilte han for et utsolgt Radio City Music Hall.

Tilskuerene fikk seg derimot en overraskelse da White plutselig etter om lag 45 minutter brått forlot scenen, uten å forklare publikum at konserten var over, melder Huffington Post.

Etter White forsvant, ble publikum stående igjen å vente på artisten, i håp om at han skulle komme tilbake. Det gjorde han ikke.

Etterhvert ble lysene i lokalet slått på og sikkerhetsvakter geleidet tilskuerene ut gjennom dørene. Noen av fansen skal da ha blitt så irritert at de skal ha sunget "Fuck Jack White" og slått mot biler i området.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected]f.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Feirer skilsmissen med en fest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer