NORGESAKTUELL: I forrige uke holdt Bieber konsert i Oslo, før han dro videre til København og Stockholm. Her fra Oslo-konserten på Telenor Arena. Foto: NTB scanpix
NORGESAKTUELL: I forrige uke holdt Bieber konsert i Oslo, før han dro videre til København og Stockholm. Her fra Oslo-konserten på Telenor Arena. Foto: NTB scanpixVis mer

Stakk fra regningen på luksusrestaurant

Justin Bieber gjorde ikke opp for seg da han og Selena Gomez var på hemmelig date.

SEOGHØR.NO: Etter tredagersbesøket i Oslo forrige uke dro Justin Bieber (19) og Selena Gomez (20) - som kom til Gardermoen for å gjenforenes med ekskjæresten torsdag kveld - videre med hans privatfly til København.
 
Der skulle han holde konsert for elleville fans på Park på Østerbro, og fredag kveld dro Bieber og Selena på hemmelig date på den eksklusive japanske restauranten Umami.

Ifølge danske Se og Hør fikk paret, som etter alt å dømme har funnet tilbake til hverandre etter bruddet i januar i år, en egen lukket VIP-avdeling for dem selv.

- De fikk ekstrem VIP-behandling. De satt i et privat lokale i underetasjen som vi aldri bruker. Men plutselig måtte de gå, og betalte aldri for desserten. Kun for de andre rettene og whisky-drinkene, forteller en kilde som jobber på restauranten til Seoghør.dk.

Paret skal heller ikke ha lagt igjen tips til servitørene.

- Det er ikke greit. Spesielt ikke når man forventer særbehandling. Og amerikanere og kanadiere gir alltid tips fordi at de er vant til å gjøre det der de kommer fra. At Bieber ikke gjør det er meg helt uforståelig. Han er jo multimillionær, forteller servitøren videre.

Det er ikke første gang den siste tiden at Bieber får høre at han er grådig. Søndag avslørte The Sun at 19-åringens syke bestefar George Bieber (61) er rasende på barnebarnet som ikke vil hjelpe ham og kona økonomisk.

- Det er mulig han er verdt flere milliarder kroner, men dem har jeg ikke sett snurten av. Alt jeg har fått av ham er en TV, forteller 61-åringen til avisen.

Umami-eier Peter Trauboth bekrefter overfor Seoghør.dk at Bieber og Selena nøt et bedre måltid på restauranten hans fredag kveld, men hevder han ikke har kjennskap til hvorvidt hele regningen ble betalt eller ikke, fordi at han på det tidspunktet befant seg i London.

Les alle våre Bieber-saker her!

LES OGSÅ: Triana Iglesias vil heller at du kaller henne nakenmodell