AT THE COPA, COPACABANA: Madonna skal ha falt pladask da hun møtte den unge modellen Jesus Luz på en fotoshoot i Rio de Janeiro. Nå skal hun ha bedt ham med på sin turné i Brasil. Foto: All Over Press
AT THE COPA, COPACABANA: Madonna skal ha falt pladask da hun møtte den unge modellen Jesus Luz på en fotoshoot i Rio de Janeiro. Nå skal hun ha bedt ham med på sin turné i Brasil. Foto: All Over PressVis mer

Stakk av med ung modell

- Alle vet at de kysser og mer til...

SEHER.NO: Etter å ha fullført skilsmissen fra filmregissøren Guy Ritchie (40) har Madonna (50) vært koblet til den amerikanske baseball-stjernen Alex Rodriguez (33), men nå ser det ut til at det er en ny mann i bildet.

Da Madonna i forrige uke reiste til Rio de Janeiro i Brasil for en foto-shoot i regi av bladet W, ble det ifølge New York Post ikke bare arbeid sammen med hennes unge mannlige modellkollega Juses Luz.

Ifølge avisen og det lokale nettstedet Glamurama.br, skal stemningen ha blitt så het at Madonna ba Luz bli med på sine konserter i Sao Paolo.

- Han er der med henne nå og hennes fotograf Steven Klein hjelper ham med å bli kjent med alle, sier en kilde til avisa.

Ifølge Glamurama.br, prøver ikke paret å skjule seg for omgivelsene.

- Alle vet at de er ficando - som er et portugisisk uttrykk for at de kysser og mer til, men uten noe forpliktelser om å være trofast eller å innlede noe forhold etterpå, skriver de ifølge New York Post.

Hverken Madonna eller hennes agent har så langt ikke kommentert flørt-ryktene.

- Jeg venter fortsatt på å høre om Jesus, sier stjernens talskvinne Liz Rosenberg til New York Post.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Her går Madonna på trynet