STAKKAV: Kanye elsker å gå på strippeklubb, men vil ikke betale for det (illustrasjonsfoto) Foto: AP
STAKKAV: Kanye elsker å gå på strippeklubb, men vil ikke betale for det (illustrasjonsfoto) Foto: APVis mer

Stakk av fra strippebar

Hip-hop-stjernen Kanye West elsker strippere - men er ikke like glad i å betale.

SEHER.NO: "Jesus walks"-stjernen var på den eksklusive toppløsbaren Stringfellow's i  London med flere kamerater - men hadde definitivt ikke spanderbuksene på.


Etter å ha fått  seks private show fra de kvinnlige stripperne forsvant plutselig den berømte rapperen som dugg for solen - uten å ha lagt igjen en penny.


Oppførselen har fått jentene til å rase.


- Da Kanye kom inn trodde vi det skulle bli en bra natt for oss og at han ville bruke masse penger. Det skjer når menn kommer inn i store grupper. De blir revet med, sier en av danserne til avisa Daily Mirror.


Ifølge avisa hadde rapperen - som er forlovet med en kvinne som heter Alexis - brukt over 70 000 kroner på kjendisbaren Mahiki tidligere på kvelden, sammen med blant andre R'n'B-stjernen Rhianna og bandet The Killers.


Men da festegjengen kom til toppløsbaren var det slutt på pengebruken.


Til tross for at han valset rundt på dansegulvet med opptil tre nakne damer om gangen, gjorde ikke Kanye (30) mine til å betale før han forlot lokalet...


Bareier Peter Stringfellow nekter imidlertid å gi seg før søkkrike Kanye har betalt det han skylder.


- Hvis smykkene rundt halsen hans hadde falt av, kunne det betalt for ferie til alle jentene mine, sier han ifølge nettstedet Contactmusic.


 LES OGSÅ: Her råkjører Hogans sønn!