- Stakk av fra regning på 13 millioner

Sylvester Stallone skal ikke ha vært interessert i å betale for moroa i Brasil...

OVERTRAKK KONTOEN?: Sylvester Stallone beskyldes nå for ikke å ha betalt regninger på tilsammen 13 millioner kroner under innspillingen av sin nyeste film «The Expendables» i Brasil. Foto: Stella Pictures
OVERTRAKK KONTOEN?: Sylvester Stallone beskyldes nå for ikke å ha betalt regninger på tilsammen 13 millioner kroner under innspillingen av sin nyeste film «The Expendables» i Brasil. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se filmtrailer for «The Expendables» nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Filmstjernen Sylvester Stallone (63) har skapt store forventninger til sin nye film «The Expendables», etter at han fikk flere av 80- og 90-tallets største actionhelter til å spille på samme lerret.

I tillegg til Sylvester selv (som også regisser filmen), spiller blant annet Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren og Jet Li i filmen om en gruppe leiesoldater som samles for å styrte en ond diktator.

Men selv om filmfansen gleder seg, er ikke de fastboende på innspillingsstedet i Brasil like imponert over den tidligere «Rocky»-skuespilleren.

Stallone og hans produksjonsselskap beskyldes for å ha for å ha forlatt landet uten å ha betalt regninger til sikkerhetsfolk, sjåfører og andre lokale kreditorer, skriver det brasilianske ukebladet Veja, ifølge nettstedet Contactmusic.

De samlede kravene skal til sammen være på rundt 13  millioner kroner.

Stallone har foreløpig ikke kommentert beskyldningene.

«The Expendables» har norsk premiere 27. august.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Stallone brakk nakken


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer