TRAKK SEG: Ingrid Olava skulle opptre for kronprinsparet, men kom aldri så langt som til mikrofonen. Foto: Stella Pictures
TRAKK SEG: Ingrid Olava skulle opptre for kronprinsparet, men kom aldri så langt som til mikrofonen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Stakk av fra kronprinsparets konsert

- Hun hadde vært med på prøvene og alt var klart for at hun skulle opptre.

Publisert
SEHER.NO: Etter planen skulle artisten Ingrid Olava ha opptrådt i Oslo Domkirke da kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit feiret ti års bryllupsdag sist torsdag.

Ifølge Dagbladet skal Olava ha trukket seg i siste liten.

- Hun hadde vært med på prøvene og alt var klart for at hun skulle opptre. Vi hadde gledet oss til det som ville vært et flott innslag, men hun kom aldri fram til mikrofonen, sier domprost Olav Dag Hauge til avisen.

Olava har vært svært aktiv etter terroraksjonene i Oslo og på Utøya. Hauge ønsker ikke å kommentere om sangeren fikk et sammenbrudd i kirken.

- Vi har full forståelse for Ingrid Olavas reaksjon. Hun har hatt mye belastning i forbindelse med terroren på Utøya - jeg tror det ble for mye for henne.

Silje Hope fra Universal skriver i en tekstmelding til Dagbladet at artisten er svært opptatt for tiden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kronprinsparet feiret bryllupsdagen


Her ankommer kronprinsparet Oslo Domkirke før markeringen:[obj:media:9896]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer