GRAVID ETTER ETT ÅR: Jenny giftet seg med Vicente i august, 2011 på Ibiza, der han driver dykkeskole. Foto: Twitter
GRAVID ETTER ETT ÅR: Jenny giftet seg med Vicente i august, 2011 på Ibiza, der han driver dykkeskole. Foto: TwitterVis mer

Spyr av sine kommende tvillinger

Jenny Frost avslører at hun er gravid for andre gang.

SEOGHØR.NO: Sangerinnen Jenny Frost (34) slo gjennom på 90-tallet med jentebandet Atomic Kitten, som blant annet sto bak «The Tide is High».

Forrige gang hun var gravid, la hun på seg 25 kilo, men ble svært skuffet da hun mistet rumpa etter å ha slanket de bort. Nå får hun en ny sjanse til å fete opp stumpen. Tirsdag avslørte hun at hun er gravid igjen.

- Jeg er så trøtt av å spy og være gravid. Men fortsatt lykkelig. Og forresten, det blir tvillinger! Sier hun på det sosiale nettverket Twitter.


Hun har sønnen Caspar fra det tidligere forholdet med Dominick Thrupp. Men de to separerte i 2010. Faren til de kommende tvillingene er dykketreneren Vicente Juan Spiteri. De to har vært gift i nøyaktig ett år.

Tidligere i februar besøkte hun Norge i hemmelighet. Da som programleder for reiseprogramet «Holiday Heaven on Earth», hvor hun bodde på ishotellet i Alta.  Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Atomic Kitten-stjernen under kniven