KASTET OPP: Lille Isabelle Allen hadde nok gledet seg til å delta på sitt første SAG-awards, men måtte dra hjem etter at hun kastet opp på den røde løperen. Her fra en annen anledning. Foto: Stella Pictures
KASTET OPP: Lille Isabelle Allen hadde nok gledet seg til å delta på sitt første SAG-awards, men måtte dra hjem etter at hun kastet opp på den røde løperen. Her fra en annen anledning. Foto: Stella PicturesVis mer

Spydde på rød løper

Ting gikk ikke helt som planlagt for «Les Miserables»-stjernen Isabelle Allen.

SEOGHØR.NO: Da lille Isabelle Allen (10) skulle overvære sin første SAG-prisutdeling gikk ikke alt helt som det skulle.

Allerede før utdelingen merket 10-åringen, som spiller datteren til Anne Hathaway (30) i kinosuksessen «Les Miserables» som går på kino nå, merket den unge skuespilleren at hun brygget på noe.
 
Men Allen var fast bestemt på å få med seg showet, men da hun ankom den røde løperen gikk alt galt, for ifølge The Hollywood Reporter kastet den lille jenta opp og måtte forlate festen før den i det hele tatt hadde startet.

10-åringen var ikke den eneste som trosset sykdom for å få med seg prisutdelingen.

Den franske skuespilleren Marion Cotillard (37) ga klar beskjed til fotografer og andre på rød løper, at de ikke måtte komme for nærme henne fordi hun slet med influensa.

Også Jennifer Lawrance (22), som vant pris for «beste kvinnelige hovedrolle» for filmen «Silver Linings Playbook», slet med dårlig helse under prisutdelingen.

Hun hadde nemlig lungebetennelse.

- Det er veldig smittsomt, så alle er redde for meg, spøkte hun, men la til at hun følte seg mye bedre en tidligere i uken.