Spydde på kjæresten sin

Den søte modellen lar kjærestene sine gå igjennom det meste.

UHELDIG: Peaches Geldof kom til å kaste opp på kjæresten sin under et besøk i en fornøyelsespark. Her fra første episode av hennes nye TV-serie, «OMG! With Peaches Geldof». Forhåpentligvis blir den mindre kvalmende.   Foto: Stella Pictures
UHELDIG: Peaches Geldof kom til å kaste opp på kjæresten sin under et besøk i en fornøyelsespark. Her fra første episode av hennes nye TV-serie, «OMG! With Peaches Geldof». Forhåpentligvis blir den mindre kvalmende. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Modell og TV-kjendis Peaches Geldof (21) er en vakker ung kvinne, men det betyr ikke at hun er lett å være sammen med.

Tidligere har hun avslørt at hun har datet en transseksuell gutt, og nå forteller hun gladelig om en av sine andre gamlekjærester.

- Jeg var på date med en gutt i fornøyelsesparken Alton Towers og så spydde jeg på ham mens vi kjørte berg-og-dalbane! Det var ikke særlig bra, sier hun ifølge Femalefirst.

Heldigvis for 21-åringen hadde hun vært sammen med den uheldige gutten i et år da uhellet inntraff, så ifølge modellen ble han ikke så sur som han godt kunne blitt.

- Mitt råd er å ikke overspise før man skal ta en berg-og-dalbane, fastslår hun videre.

Selv om Geldof neppe har for vane å kaste opp på kjærestene sine, innrømmer modellen at hun har en rekke andre uvaner.

- Hvor skal jeg begynne? Jeg biter negler, bruker samme par sokker tre dager på rad... Og jeg vasker ikke håret ofte nok. Men akkurat nå har jeg kort hår, så da må jeg vaske det hver dag - ellers ser det utrolig ekkelt ut, forklarer hun.

La oss håpe at Geldofs nye rockekjæreste Thomas Cohen koser seg i forholdet uansett...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: David Arquette i frontkollisjon