Spydde og kollapset på scenen

Marilyn Manson gav publikum et enda mer skremmende show enn ventet.

KOLLAPSET: Marilyn Manson ga alt da han holdt konsert i Canada onsdag. Men anstrengelsen ble for mye for den influensasyke stjernen, som endte opp med å kaste opp og besvime på scenen. Her avbildet undre en konsert i Columbus i januar. Foto: All Over Press
KOLLAPSET: Marilyn Manson ga alt da han holdt konsert i Canada onsdag. Men anstrengelsen ble for mye for den influensasyke stjernen, som endte opp med å kaste opp og besvime på scenen. Her avbildet undre en konsert i Columbus i januar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den alternative rockestjernen Marilyn Manson (44) er kjent for sine kontroversielle sceneshow, men onsdag kveld gav han mer enn seg selv enn forventet.

Under en konsert i Saskatoon i Canada kollapset artisten, da han plutselig falt overende under fremføringen av «Beautiful People». Det melder TMZ.

Bandet fortsatte å spille mens Manson ble liggende på scenegulvet, før han fikk hjelp av noen scenearbeidere. Før kollapsen skal han dessuten ha kastet opp flere ganger under konserten, skriver nettstedet.

Heldigvis skyldtes ikke 44-åringens oppsiktsvekkende besvimelse noe alvorlig - kun et kraftig tilfelle av influensa. Kilder nær sjokkrockeren sier til TMZ  at Manson hadde følt seg dårlig hele dagen, men at han ikke ville skuffe sine kanadiske fans ved å avlyse konserten.

Da han gikk på scenen begynte han imidlertid å føle seg enda dårligere, noe som førte til at kroppen brøt sammen. Han ble derimot ikke fraktet til sykehus av den grunn. Ifølge kilder dro han bare tilbake til hotellrommet for å hvile. Selv om han fortsatt føler seg «utslitt», skal han være fast bestemt på å opptre i Calgary fredag kveld.

Cirka 01:25 minutter ut i YouTube-videoen nedenfor kan du se Marilyn Manson besvime.
LES OGSÅ: - Hun er klar for å dumpe ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer