KASTET OPP: Popstjernen Kesha Rose Sebert var god venn med Paris Hilton - inntil hun kastet opp i skapet hennes. Foto: All Over Press
KASTET OPP: Popstjernen Kesha Rose Sebert var god venn med Paris Hilton - inntil hun kastet opp i skapet hennes. Foto: All Over PressVis mer

Spydde i Paris Hiltons skap

- Så sluttet vennskapet liksom, forteller popstjernen...

SEHER.NO: Popstjernen Kesha Rose Sebert (22), også kjent som Ke$ha, skal synge på Paris Hiltons kommende album, og de to ble hurtig gode venner - så lenge det varte.

Det er visse ting man skal forsøke å unngå når man måter nye venner, og som man kanskje håper på å bli enda bedre venner med. En av de opplagte tingene er å ikke kaste opp i vedkommendes garderobe. Men det var ikke desto mindre det som skjedde for den unge sangerinnen Kesha.

- Vi danset sammen, og hadde det gøy sammen. Men jeg ble visst litt for begeistret og kastet opp i skapet hennes, forteller Kesha til ContactMusic.

Grunnen til at "Tok Tok"-sangeren kastet opp i Paris Hiltons skap, var rett og slett at hun ikke klarte å lokalisere toalettet.

- Jeg trodde skapet var et baderom. Så sluttet vennskapet der liksom..

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Paris har startet julehandelen